Coffee time

Orygyns Specialty Coffee


Într-o zi mă sună Leila și mă invită la Festivalul Cafelei. Deja simțeam 1001 arome. Visam să-mi completez colecția de cești. Mă și vedeam făcând o groază de fotografii pentru blog, deci m-am dus pregătită pentru tot ce e mai bun.

Până să ajungem în sala unde se desfășura festivalul, găsindu-ne într-o curte cu mai multe clădiri, am văzut mulți oameni cu niște ecusoane sub formă de inimă. Am înțeles că sunt simpatizanții unui candidat sau ai unui partid și îi spun Leilei că aș putea să mă alătur și eu pentru că am inimă roșie pe umbrelă. N-am făcut-o, ci ne-am văzut de drum către ceea ce voiam să fie un adevărat festival al cafelei. La intrare era o doamnă cu cești pictate. Avea doar câteva cești pe o măsuță și promitea reduceri. În gândul meu mi-am spus că nici nu se compară cu colecția mea. Leila este mult mai talentată! Am pășit printre standuri, dar pustiu. Sigur ar fi trebuit să mergem la sfârșit de săptămână! Dar, dacă tot eram acolo, am spus că ar fi cazul măcar o cafea să bem. Singurul loc tentant mi s-a părut Orygyns, dar nu aveau decât paharele. Cafeaua urma să vină, deci GHINION. Nu-mi dădeam seama de ce i-au spus FESTIVAL, dar mi-a trecut repede pentru că Leila mi-a spus că Orygyns este pe la Piața Romană și ar trebui să încercăm într-o zi.

Am ajuns chiar zilele trecute! Mi-a plăcut de cum am intrat. Lumea Cafelei încăpuse într-o cămăruță denumită  Orygyns Specialty Coffee. Spațiul este amenajat frumos și eficient. Sunt locuri pentru oameni grăbiți, dar și pentru ceilalți. Cappuccino a fost savuros. Servirea a fost ireproșabilă. Este un loc perfect de unde poți lua doza de energie necesară unei zile.

Imaginile spun mai mult decât sunt eu în stare să exprim în scris!

https://www.facebook.com/OrygynsCoffee/?fref=ts

o1o2o3o4o5o6o7o8o9o10o11o12o13o14o15

Categorii:Coffee time

Etichetat ca:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.