🙂

sau

Copil de mamă celebră și mamă de copil celebru

 

Dintre vedetele din Turcia care au postat, pe rețelele de socializare, mesaj de Ziua Mamei, am ales doar două, dar care sunt foarte iubite și în România: MERYEM UZERLI și KEREMCEM.

Meryem Uzerli a postat o fotografie, în care este împreună cu fiica sa, în vârstă de doi ani, Lara, cu mesajul: „Happy Mothers Day„.

Lara s-a născut în februarie 2014, iar actrița, despărțită de tatăl copilului (omul de afaceri Can Ateș), spunea „Existența ta este pentru mine cel mai mare dar„.

http://www.sabah.com.tr/magazin/2015/02/10/meryem-uzerli-kizi-laranin-dogum-gununu-kutladi


bandicam 2016-05-08 15-28-07-159

bandicam 2016-05-08 14-35-21-288

Keremcem a postat un colaj de fotografii, în care apare alături de mama și sora lui, cu mesajul: „Ce bine că ne-ai născut pe sora mea și pe mine și așa ne-am cunoscut! Fiecare zi a ta să fie fericită, mamă! Vă felicit de Ziua Mamei!

Iar explicația sa din paranteză este savuroasă! „Acel picior este al meu. Mă unge cu ulei de cimbru.„ J

https://www.instagram.com/p/BFICKLTI05q/?taken-by=keremcem

Mama lui Keremcem se numeşte Gülin şi este profesoară de desen. L-a născut pe Keremcem, la dorința surorii sale (care este mai mare cu patru ani) Beste. Nașterea a avut loc chiar în livingul casei părintești din Milas pentru că, scriu blogurile, Keremcem avea cordonul ombilical înfășurat în jurul gâtului.

http://www.kaddin.com/d/1789/keremcemden-zeybek-sov.html

http://omuzomuza.blogcu.com/keremcemin-biyografisi/295384

Fotografii:

http://www.acunn.com/magazin/meryem-uzerli-ticarete-atildi-727501-galeri

https://twitter.com/keremcem_haber

keremcemmeryemmeryemlara

ml
MERYEM UZERLI KIZI LARA’NIN 1’INCI DOGUM GUNU SOSYAL MEDYADAKI TAKIPCILERINE YAZDIGI MESAJLA KUTLARKEN YUZU GORUNMEYEN IKI KARE FOTOGRAFINI DA YAYINLADI. (FOTOGRAF:DHA)