Çağatay Ulusoy, protagonistul serialului „Yaman„,a devenit imaginea brandului Colin’s Jeans. Au fost deja publicate primele fotografii din catalog și au mare succes! 

c1c2bandicam 2016-04-14 09-12-00-365bandicam 2016-04-14 09-13-27-054

În spotul publicitar, Çağatay Ulusoy o are ca parteneră pe Taylor Marie Hill, manechin Victoria’s Secret (după ce se vehiculase că el și-ar fi dorit să joace alături de Gigi Hadid de la Victoria’s Secret). Actorul a dezmințit zvonul conform căruia s-ar fi renunțat la Gigi Hadid din pricina pretențiilor materiale exagerate. El nu a dezvăluit suma pentru care a acceptat să devină imaginea brandului, dar au existat știri conform cărora va fi plătit cu 1.800.000 TL. Și s-a mai scris că acest contract include o clauză dură: actorul va plăti daune materiale consistente firmei dacă, pe durata campaniei publicitare, va fi, cum a fost în urmă cu ceva timp (când a fost reținut), subiectul unor știri privind consumul de droguri.

http://www.sondakika.com/haber/haber-cagatay-ulusoy-un-sozlesmesinde-uyusturucu-8205195/

Actorul își continuă și cariera de model. Creatorul de modă Stefano Gabbana a distribuit pe Instagram fotografia lui Çağatay Ulusoy care a fost invitat să participe, alături de vedete internaționale, Jessica Alba,  Naomi Campbell,  Nicole Richie,  Emily Ratajkowski,  Selma Blair,  Camilla Belle, Poppy Delevingne, Juno Temple,  Joan Smalls, Amber Valletta, Dasha Zhukova, Vanessa Traina, Rachel Zoe,  Jamie Chung, Kelly Sawyer, Talita Von Furstenberg, Jennifer Meyer, Derek Blasberg, Will Peltz, Adam Senn, Noah Mills la  DOLCE&GABBANA’S PYJAMA PARTY

http://www.sondakika.com/haber/haber-cagatay-ulusoy-d-g-nin-pijama-partisine-damga-8195367/

Çağatay Ulusoy, în vârstă de doar 25 ani, refuza, cu ceva timp în urmă, oferta de a se transfera de la actuala Casă de Producție ( AY YAPIM) la alta (110 mii TL /episod și plata în avans a 40 de episoade, deci cam 580 mii TL /lună.- 1 Euro = 3,3413 TL). Mai mult decât atât, i se propusese plata clauzei de reziliere a actualului contract.

După succesul răsunător avut cu filmul de dragoste „Delibal„ ( 1.275.736 bilete vândute în doar patru săptămâni), actorul a plecat în SUA. Filmările pentru următorul serial vor începe mai târziu, deci are timp suficient pentru pentru a trăi visul american. Până în luna iunie, actorul va fi în Santa Monica. Își mai salută fanii, când și când, pe Instragram.

https://www.instagram.com/cagatayulusoy/

http://www.ucankus.com/detay/158482/unlu-oyuncu-cagatay-ulusoy-colin-s-jeans-in-yeni-reklam-yuzu-oldu-fotograflari-paylasim-rekorlari-kiriyor