ACTORI TURCI

Iată ce mai face Yaman!


 

 

Devenit imaginea brandului Colin’s, Çağatay Ulusoy, actor cunoscut în România din serialul „Yaman„, s-a întors, din Statele Unite ale Americii, pentru filmarea spotului publicitar.

În vârstă de 25 ani, actorul se află într-un punct important al carierei sale.

Într-un interviu acordat cotidianului „Sabah„ din Turcia, întrebat dacă el crede în totemuri, a declarat că, în urmă cu ceva timp, cu prilejul unei sărbători, și-a pus dorința de a câștiga „Best Model„ și de a juca într-un serial bun.

Cât timp a stat în SUA, actorul a regizat scurt metrajul „Home„ și a fotografiat. Este un film despre cei fără casă. Povestea unui bărbat fără casă povestită în 30 de minute. Scenariul a fost scris de un prieten al său și l-au filmat în Los Angeles. Actorii din film sunt americani. Actorul care a interpretat rolul principal este, în viața de zi cu zi, avocat și actoria îi este hobby. Filmul are drept țintă festivalurile de film. Timp de două luni și jumătate a participat la cursurile de limba engleză în Los Angeles. După ce va filma spotul publicitar, se va întoarce în America pentru a continua unele cursuri.

Este primul spot publicitar pentru că este foarte pretențios. A mai primit oferte, dar nu a acceptat.

Și de ce a acceptat oferta Colin’s? Pentru că urmărește acest brand de mai mult timp și este de părere că se adresează publicului larg. Spotul se filmează la Bodrum, locul în care, la vârsta de 16 ani, actorul a lucrat pentru prima oară, locul unde a învățat ce înseamnă viața, unde, pentru prima oară departe de familie, a învățat să stea pe propriile picioare. Pe atunci visa o carieră, un pic după aceea participa la Best Model, îl avea ca model de urmat pe actorul Kenan İmirzalıoğlu. Deși mulți îi privesc ca pe niște adversari, cei doi se întâlnesc, când și când, iar Ulusoy îi cere sfaturi.

În spotul publicitar o va avea ca parteneră pe Taylor Marie Hill, manechin Victoria’s Secret după ce se vehiculase că el și-ar fi dorit să joace alături de Gigi Hadid de la Victoria’s Secret. Actorul a dezmințit zvonul conform căruia s-ar fi renunțat la Gigi Hadid din pricina pretențiilor materiale exagerate.

A mai spus că abia anul viitor va juca un rol principal într-un nou serial și că profită de această perioadă pentru a se dezvolta în vederea ascensiunii în carieră. Este pentru prima oară,în ultimii cinci ani, când are o pauză atât de lungă.

Consideră că Los Angeles este un fel de școală pentru el. Își dezvoltă cercul de relații, se faliliarizează cu diverse culturi.

În timpul liber, Ulusoy adoră să evadeze în natură, să meargă în locuri liniștite, să asculte natura, să se întoară la origine. Scrie scenarii, fotografiază priveliști și, din când în când, pictează tablouri în ulei.

Întrebat dacă popularitatea l-a schimbat, acesta a evitat să răspundă și a considerat că este mai bine ca întrebarea aceasta să fie adresată celor care-l cunosc.

Veniturile din munca sa le investește în terenuri și alte bunuri imobiliare. Nu intențonează să se implice în sectorul serviciilor. Pe viitor, când va fi potent financiar, tot în imobiliare va investi. Deocamdată, cea mai mare investiție o face în sine și viitorul său.

Întrebat dacă urmărește mesajele de pe rețelele de socializare, a răspuns afirmativ. A mai mărturisit că nu-i place telefonul, nu-i place să aibă mereu telefonul în mână, moiv pentru care nu-i place să folosească prea des rețelele de socializare. Conturile de pe Instagram și Twitter le-a deschis după lungi insistențe ale celor din jur.

A declarat că nu a avut probleme cu greutatea, dar că are tendința să se îngrașe. Că-i „priește„ orice ar mânca, de aceea are grijă. Nu mănâncă dulciuri și pâine albă. Îi plac produsele lactate, dar este nevoit să consume limitat. Înaintea unui proiect, mereu ține regim. Sportul face parte din viața sa.

Întrebat dacă îl deranjează faptul că în Turcia un episod al serialului durează 90 de minute, acesta a răspuns afirmativ, că producătorii și cei din sectorul publicitar din Turcia ar trebui să se conformeze condițiilor din străinătate, că se simte cetățean al lumii și că, atâta timp cât în lume un episod al unui serial durează 60 de minute, așa ar trebui să fie și în Turcia. A mai declarat că, dacă se va întâmpla așa, va reduce și el pretențiile financiare/episod.

İlker GEZİCİ / SABAH

http://www.ucankus.com/detay/157753/cagatay-ulusoy-un-hidirellez-de-tuttugu-hangi-dilegi-kabul-oldu-ogrenince-cok-sasiracaksiniz

http://www.sabah.com.tr/galeri/magazin/cagatay-ulusoy-david-beckhami-bile-solladi/22

ANADOLU KARTALLARI

OYN:CAGATAY ULUSOY *** Local Caption ***

cu2cu3

ULUSOY CAGATAY

BEBEK’TE DONDURMA KEYFI YAPTI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.