După despărțirea de omul de afaceri Can Ateș, tatăl fiicei sale Lara, Meryem Uzerli iubește din nou. Aseară a fost suprinsă ieșind, împreună cu iubitul său Alp, de la The Marmara Pera . Buna lor dispoziție s-a transformat brusc în panică la vederea obiectivelor de filmat și, chiar dacă au încercat să evadeze din lumina acestora, au fost fotografiați la semafor. Relația lor durează de două luni și este prima oară când au fost suprinși împreună. Se zvonește că Alp își desfășoară activitatea în domeniul petrolier.

http://www.haberturk.com/magazin/magazin/haber/1199049-meryem-uzerli-sevgilisiyle-yakalandi/7

https://www.facebook.com/Meryem.Uzerli/?fref=ts

Această prezentare necesită JavaScript.

Motivul pentru care Meryem Uzerli avea capul acoperit este acela că, în încercarea de a-i deschide nuanța părului, coafeza i l-a ars și a fost nevoită să-l tundă.

Cunoscută iubitorilor serialelor turcești prin rolul Hürrem din „Suleyman Magnificul„, rol la care a fost nevoită să renunțe din pricina afecțiunii Burnout (sindromul arderii complete, suprasolicitarea profesională sau oboseala cronică), Meryem Uzerli este protagonista noului serial, „Regina nopții„( Gecenin Kraliçesi), în care îl are ca partener pe Murat Yıldırım ( din serialul Asi. Împotriva destinului).