După trei ani, Neslihan Atagül Doğulu este din nou coperta revistei HOLA! USA și a acordat un interviu publicației.

Actrița a mărturisit că 2024 a început foarte bine și foarte intens, se află într-o perioadă în care se regăsește în inspirație directă, are multe călătorii de afaceri, petrece timp cu familia și face sport.

Anul acesta vrea neapărat să învățe să facă surf, fiind foarte entuziastă și pasionată în acest sens. A început să învățe limba spaniolă și se întreabă dacă va reuși să o învețe constant. De asemenea, evaluează proiecte.

Întrebată cum și-ar descrie cariera, aceasta a spus: „Deocamdată, aș descrie-o ca fiind interesantă și îndrăzneață.„

Întrebată care ar fi cel mai bun și cel mai rău lucru în a fi o figură publică, actrița a răspuns: „Pentru mine este un dar extraordinar faptul că oamenii mă iubesc și mă susțin necondiționat și fără nicio așteptare. Cred că este un comportament foarte avansat faptul că se conectează prin intermediul unei cutii de vis (televizor) fără să se vadă vreodată, să se privească în ochi, să se atingă. Sentimentele mele față de ei sunt reciproce. Ceea ce este dificil sunt laturile nemiloase ale sectorului, ca în toate sectoarele.„

Întrebată dacă se consideră o femeie norocoasă, Neslihan Atagül Doğulu a spus:

„Nu prea cred în noroc. Nu bazez nimic din ceea ce fac sau experimentez pe coincidențe sau pe noroc. Dar mă pot baza pe mult efort, multă rugăciune și intenții bune.”

Întrebată ce părere are despre faimă și cum o percepe, actrița a răspuns:

„Dacă te lași dus de val, te vei îneca în marea de faimă. Dacă știi cum să folosești acest instrument periculos, vei reuși.„

A mai fost întrebată ce înseamnă pentru ea să fie una dintre cele mai reprezentative actrițe ale Turciei și a spus că este mândră și fericită și este un sentiment minunat să își reprezinte țara în acest mod.

Nu a vrut să facă referire la noile proiecte, spunând că nu vrea să strice magia.

Întrebată dacă ar fi interesată să înceapă o carieră la Hollywood, aceasta a răspuns:

„Da, încă mai am gânduri și dorințe în această direcție.„

Întrebată ce sfat ar putea da tinerelor care aspiră la profesia de actriță, aceasta a spus că este important ca fiecare să creadă în sine, să se iubească pe sine, să nu așteaptă să creadă cineva și să o susțină, ci să-și ofere ceea ce i se cuvine, să-și apere propriile dorințe, să ia o decizie și să o pună în aplicare. Când se simte lipsită de motivație, să-și amintească starea în care era când a luat decizia. Să cerceteze, să observe, să citească, să persevereze și să râdă mult!

Reclame
Reclame
Reclame