Serialul KIZILCIK ŞERBETİ, vândut în peste 50 de țări, a ajuns și în România.

Presa turcă anunță că serialul va fi difuzat, de luni-19 februarie, sub denumirea „O Dragoste” la Kanal D, care urmează o politică de difuzare a serialelor preponderent turcești.

Așa cum știți deja, designer-ul celebrei Lady Gaga pregătește actorii serialului de succes KIZILCIK ŞERBETİ pentru un eveniment de amploare care va avea loc la Cannes. În cadrul târgului internațional de televiziune MipTV, care va avea loc între 8 și 11 aprilie, va fi organizat un eveniment special dedicat serialului. MipTV reunește, la Cannes în luna aprilie a fiecărui an, producători și distribuitori de televiziune de renume din peste 80 de țări.

La această seară vor fi prezenți producătorul Faruk Turgut, scenaristele Melis Civelek și Zeynep Gür, regizorul Ketche și actorii Evrim Alasya, Barıș Kılıç, Sibel Tașçıoğlu, Ceren Karakoç și Sıla Türkoğlu. Ținutele pe care actorii le vor purta la eveniment vor fi pregătite de Zeynep Kartal, cea care și-a făcut cunoscut numele în întreaga lume ca designer al celebrei Lady Gaga și care a primit „Titlul de Onoare” din partea Reginei Elisabeta a II-a în 2019.

Reclame
Reclame