Farah Zeynep Abdullah a adus (din 16 noiembrie) pe Amazon Prime Video o poveste despre pasiune, infidelitate, curaj și dezastru, BİHTER. Un film, adaptare a romanului „Aşk-ı Memnu/Iubire ascunsă„ scris de Halit Ziya Uşaklıgil, într-o altă abordare, o altfel de interpretare față de legendarul serial care i-a avut în rolurile principale pe Beren Saat și Kıvanç Tatlıtuğ.

Actrița a acordat un interviu jurnalistului Hakan Gence de la Hürriyet. A fost întrebată și despre faptul că se dau sau nu roluri datorită popularității din social media și criticile în acest sens.

H.G. Vorbind despre industrie, ce părere ai despre faptul că, în ultima vreme, actoria se măsoară în funcție de popularitate și mai ales de popularitatea din social media?

F.Z.A. Deși poate părea așa, nu cred că este în totalitate așa. Sustenabilitatea este discutabilă, iar în acest moment intră în joc preferințele personale. Poate că numărul de urmăritori poate fi un factor de participare la proiect, dar numărul de urmăritori nu poate asigura transferul de emoție.

H.G. Ei bine, unele nume tinere sunt, de asemenea, criticate pentru performanțele lor. Le urmărești proiectele? Care este opinia ta?

F.Z.A. Încerc să urmăresc majoritatea serialelor și filmelor noi. Când spui unele nume tinere, cred că te referi la prietena noastră actriță Hande Erçel. Cred că Hande a fost criticată inutil, a fost tratată într-adevăr ca un țap ispășitor. După părerea mea, nu actorii ar trebui să fie criticați în primul rând, ci producătorii, proprietarii de televiziuni și chiar responsabilii locali ai platformelor.

Reclame
Reclame