Birsen Altuntaș scria ieri că în culise circulă zvonul că următorul sezon al serialului Alparslan ar putea fi fără Barış Arduç.

Probabil că acesta a încheiat contract pentru două sezoane din moment ce Akli Film s-a străduit să-l convingă să rămână în distribuție și în sezonul al treilea.

Inițial s-a decis ca serialul să se termine odată cu acest sezon, iar scenariul a fost scris ca atare. După aceea, s-a decis continuarea și Akli Film a stat din nou la masa negocierilor propunându-i lui Barış Arduç și rolul principal în filmul “Halid Bin Velid” (Khalid ibn al-Walid). S-a întors și Sarp Levendoğlu, odată cu episodul 57, în rolul împăratului bizantin Roman Diogenes.

Rămâne de văzut dacă zvonul se va confirma.

Ranini scria că a auzit că actorul era în discuții pentru un proiect digital, dar nu a semnat încă.

Jurnalistul Behlül AYDIN l-a întâlnit pe Barış Arduç la Kuruçeşme în timp ce intra într-o clădire. L-a întrebat dacă va avea o discuție în legătură cu un proiect, iar actorul a răspuns: „În clipa aceasta, nu există niciun proiect. Știți că am o fiică. Ea reprezintă tot ceea ce mă interesează.„

L-a mai întrebat dacă are planuri pentru vacanța de vară și a răspuns: „Deocamdată nu avem un plan clar. Să se termine alegerile și, în funcție de situație, vom decide.„

Jan Asya, fiica familiei Arduç,

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate