A fi părinte este cel mai frumos sentiment din lume

BARIŞ ARDUÇ a stat de vorbă cu reprezentanții presei la ieșirea din sediul agenției de impresariat.

Actorul a devenit tată în luna septembrie și a vorbit pentru prima oară despre Jan- Asya, fetița lui.  

Acesta a precizat că filmează pentru serial șase zile din șapte, dar, fiind al doilea sezon, este o echipă foarte așezată, iar pentru el este o mare plăcere să fie acolo.

Despre sentimentul de tată a spus că nu poate fi definit, este un sentiment aparte.

Îi merge foarte bine, atât profesional cât și în familie. Singura problemă este că este mereu cu gândul acasă și îi e foarte dor de fetița lui.

„Sunt mereu cu gândul acasă, dar nu e nimic de făcut în acest sens, viața continuă și trebuie să muncim. Acasă este frumoasa ei mămică, se ocupă foarte bine de ea. Iar eu, pe măsura timpului liber, o plimb, îi schimb scutecele, o spăl. Fac toate astea cu mare iubire.„

Întrebat dacă a mai avut o astfel de experiență cu nepoții din partea fratelui, actorul a spus că pe fiul fratelui nu-l consideră mai prejos decât copilul lui, dar nu a trăit o experiență atât de profundă, mereu trebuia să fie mai atent pentru ca acesta să nu pățească ceva, să nu se spună că nu e suficient de atent. A mai spus că a cu totul altfel să ai copilul tău, de care să ai grijă, pe care să-l schimbi, e un sentiment aparte.

„Înseamnă că doamna Gupse nu are reclamații în privința dumneavoastră, având în vedere că există tați care nu prea se ocupă de copii…„ i-a spus reporterul, iar reacția actorului a fost: „Ar trebui să o întrebați pe ea, dar mi se pare că este mulțumită de mine.„

A mai spus că a fi tată înseamnă totodată un plus de plăcere, dar greul îl duc mamele, 9 luni de sarcină și după naștere, zi de zi, ocupându-se de copil.

„Este mult mai prinsă, dar a fi părinte este atât de interesant, minunat, încât nu cred, nu am văzut și nici nu cred că voi vedea un părinte care să reclame că trebuie să se ocupe prea mult de copil.„

Este cel mai frumos sentiment din lume.

Despre cea mică a mai spus: „Crește foarte repede. Se schimbă zilnic. Incredibil. Le-am și spus că atunci când simte că va face primii pași, să mă cheme și vin imediat de la filmări pentru că nu aș vrea să pierd aceste momente.„

Întrebat cu cine seamănă, a spus că la început semăna cu mama, iar acum a început să semene cu el și probabil că va fi un amestec frumos.

A mai fost întrebat dacă acesta nu e un motiv de ceartă ca în alte familii, în sensul „seamănă cu mine, ba cu mine…„, a spus:

„Nici vorbă. Important este să fie sănătoasă și să aibă un destin frumos. Nu contează. Asta e partea de glumă.„

A fost întrebat dacă soția vrea să se întoarcă la activitatea sa, dacă au vorbit despre acest lucru și a spus: „Nu am vorbit încă, dar Gupse este o femeie căreia îi place să muncească și să fie creativă, de aceea va veni o vreme când va dori să se întoarcă la activitatea ei, iar eu voi dori să petrec mai mult timp cu copilul nostru. Atunci poate voi lua eu o pauză, iar Gupse se va ocupa de filmul ei dacă dorește. Ne vom împărți într-un mod frumos timpul.

Întrebat despre prenumele fetiței, Jan-Asya, actorul a spus că au ales prenumele Jan, de origine cercheză, originea soției, pentru continuitatea tradiției, culturii cercheze, considerând că este foarte important, iar Asya este un prenume căruia lui îi place foarte mult.

Acum îi spune Jan pentru că este mai ușor, sună și foarte bine și îi stă bine fetiței lor.

Reporterul a glumit întrebând dacă se fac în casă glume pe seama lui Jean-Claude Van Damme, dar actorul a râs și a spus că nu, acum nu se fac astfel de glume.

A mai spus că Gupse scrie ori de câte ori are puțin timp liber și are două scenarii finalizate.

Întrebat dacă își doresc și alți copii, actorul a răspuns: „Cu această emoție, sigur că omul își dorește să aibă și cinci copii, dar, așa cum am spus, muncim, avem un ritm intens de muncă și nu știu ce sens ar avea să ai cinci copii dacă nu le poți acorda atenția maximă. Ar trebui să fim părinții copiilor cărora le putem acorda întreg sprijinul material și moral. Când devii părinte, înțelegi că nu e joacă de copii și că responsabilitatea este foarte mare.

A mai fost întrebat dacă a crescut într-o familie numeroasă și a spus că ei sunt trei frați, dar au și veri mulți și îi place o familie numeroasă, că e o chestiune de destin și că tuturor ce își doresc o astfel de familie, le urează să aibă parte.

I s-a mai spus că familiile celebre primesc oferte foarte mari pentru clipuri publicitare și a spus că este posibil, dar nu vrea să vorbească despre așa ceva deoarece nu-i place să vorbească despre copilul lui în contextul banilor, publicității.

A fost întrebat dacă ar accepta să fie parte dintr-un proiect de responsabilitate socială, a spus:

„Eu fac asta dintotdeauna, o voi face și cu fetița mea. Va fi frumos să aibă și ea contribuția ei. Va fi o amintire frumoasă și pentru ea.„

A mai fost întrebat dacă le este teamă de deochi și a spus:

„Vrând, nevrând, este o astfel de teamă. Cum sp nu fie? Suntem atenți în privința asta. Dar atât cât trebuie, nu la nivelul de a feri, de a înnebuni. Credem și noi atât cât trebuie să credem în deochi, desigur.„

Reclame
Reclame
Reclame