„Stilul contează deoarece nimeni nu poate face analiză de caracter la prima vedere” este motto-ul cu care au pornit la drum Aslı Tiryakioğlu și Selin Asyalı Clark.

Point De Vue aduce o perspectivă diferită Istanbulului în ceea ce privește cumpărăturile, oferind în același timp opțiuni unice, de la accesorii la decorațiuni pentru casă, de la îmbrăcăminte pentru femei și bărbați la suveniruri, cu produsele atemporale ale celor mai distinși designeri turci.

La inaugurare au participat artiștii Beren Saat, Keremcem, Fatih Ürek și Yonca Evcimik, dar și alți reprezentanți din lumea artei și a afacerilor.

Beren Saat este bună prietenă cu Aslı Tiryakioğlu, una dintre asociate, care i-a fost colegă de facultate,

Se cuvine să menționez faptul că cealaltă asociată a acestei afaceri cu stil este Selin Asya Clark care a fost consultant de stil pentru scurtmetraje de la Hollywood.

Și pe Keremcem îl recomandă stilul, de aceea prezența la o astfel de inaugurare nu poate fi deloc întâmplătoare. Cititorii blogului știu că acesta a primit, în urmă cu câțiva ani, din partea FASHION ONE TV Premiul pentru Cel Mai Bine Îmbrăcat Actor.

Beren Saat și Keremcem au fost, în august 2010, invitați la nunta familiei Tiryakioğlu. Beren Saat a fost colegă de facultate a miresei Aslı Özsöyler, iar Keremcem era prieten al mirelui Süleyman Tiryakioğlu. Cununia civilă a fost în Gaziantep și mirii au avut 18 martori. Nunta a fost la Palatul Çırağan din Istanbul.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate