KEREMCEM a fost invitatul lui Armağan Çağlayan la emisiunea de pe Youtube “Dur Bi Dinle/Stai și ascultă.„

A vorbit despre colaborarea cu Costi Ioniță, dar și despre cum a adresat în glumă o cerere în căsătorie, a mărturisit ce îi place mai mult dintre actorie și muzică…

Formatul emisiunii constă în a se prezenta un material realizat pe baza informațiilor de pe Google.

Vedeta invitată vizionează acest material și intervine pentru a completa sau dezminți informația prezentată.

S-a spus că la în vremea studenției cânta într-un bar cu un prieten și încă de atunci aveau fani, iar prietenul Yunus Adak era consacrat deoarece compunea melodii pentru interpreți cunoscuți. S-a mai spus că într-o seară a venit la bar cântăreața Yonca Evcimik și l-a remarcat pe Keremcem căruia i-a spus că trebuie să vină la Istanbul.

Keremcem a corectat știrea spunând că Yunus Adak s-a lansat împreună cu el, nu compunea pentru alți artiști și s-a consacrat cu melodiile „Nerelere gideyim/Încotro să merg„ și „Așk bitti/Dragostea s-a terminat„.

Cât privește cântăreața Yonca Evcimik, a spus că sora lui (Beste) se cunoștea cu sora cântăreței (Mine) și când Keremcem a spus că vrea să plece la Istanbul pentru a lansa un album, i s-a făcut cunoștință cu Yonca Evcimik care i-a ascultat melodiile și l-a îndrumat către Istanbul.„

Chiar dacă în evidențele oficiale apare ca fiind născut în 5 ianuarie 1978, data reală a nașterii este 18 decembrie 1977.

Numele de scenă este Keremcem, dar în acte este trecut drept Kerem Cem Dürük.

Până la vârsta de 18 ani, Keremcem a crezut că prenumele lui este trecut în evidențele oficiale drept Keremcem, dar, pierzându-și actul de identitate, când a primit noul buletin a constatat că scrie Kerem Cem. Le-a atras atenția oficialilor, dar i s-a spus că așa e trecut în evidențele oficiale.

La primul act de identitate, mama lui „s-a folosit„ de influența de director și de particularitatea zodiei berbec și a spus funcționarului „În evidențe să fie cum vreți, dar în buletin să treceți împreunat„, de aceea, la primul act de identitate, prenumele lui a fost trecut scris de mână, cu majuscule și împreunat.

A întrebat-o pe mama lui de ce a făcut așa ceva pentru că e nevoit să solicite modificarea diplomelor și mama lui i-a zâmbit.

A fost atras de muzică încă de la vârsta de cinci ani când, văzându-l că se joacă cu degetele de la picioare, a constatat că fiul ei vrea să cânte la pian. Băiatul a renunțat relativ repede deoarece lecția de pian era la ora când la televizor erau ștrumfii!

Keremcem a început să fie interesat cu adevărat de muzică în anii de liceu când a luat lecții de chitară. Și-a format o trupă și atunci a compus primele melodii.

A fost întrebat dacă era miop și a spus că da, dar s-a operat în urmă cu doi ani. A folosit și lentile, dar are ochii mici și i-a fost greu pentru că dura cam zece minute până își punea lentilele.

Primul album l-a scos în 2004 „Eylül” avându-l ca producător pe Aykut Gürel.

În 2005 a fost premiat cu Trofeul Fluturele de Aur pentru cântărețul cu cea mai bună ascensiune.

Keremcem a atras atenția atunci prin melodiile sale, prin interpretare, dar și prin înfățișarea sa și au început să vină ofertele pentru roluri.

Rolul din „Așk oyunu„ l-a propulsat și a devenit „iubitul tinerelor„ și „prințul romantic.„

A înțeles că a devenit vedetă în timp ce aștepta microbuzul care urma să-l ducă la platourile de filmare și fetele/femeile care treceau pe lângă el șușoteau. Atunci și-a dat seama că ar fi bine să-și ia mașină și să nu aștepte microbuzul casei de producție.

De asemenea, când a luat cina cu părinții lui la un restaurant, fetele au strigat după el „Sarp, Sarp!„.

Cunoscut pentru melodiile lui romantice, Keremcem a surprins în 2008 și a lansat două melodii ritmate. Și așa a apărut albumul „Ateșler içinde” (În flăcări) care conținea două compoziții ale lui Costi Ioniță: „Say-Yeke Yeke” și „Ateșler içinde”. Versurile pieselor au fost adaptate în limba turcă de Keremcem.

Comentariul lui Keremcem a fost: „Acest cântec a fost compus de un producător din România. Interesant. Atât.

In materialul de prezentare este menționat faptul că la succesul pieselor au contribuit ritmul compozițiilor lui Costi Ioniță, dar și romantismul din versurile scrise de Keremcem. De asemenea, aflăm că tot Costi Ioniță a compus „Show ca la Paris„ pentru Seden Gürel şi “Sus.Taci” a lui Fatih Yürek.

„Urc pe scenă în costum și cu cravată și cânt cântece romantice. Și din Spațiu dacă m-ar vedea cineva, ar spune că eu cânt pentru persoane de vârstă mai mare decât mine. Dar nu poți hotărî cine să te placă. Când a lansat primul album, Keremcem credea că ascultătorii lui vor fi tineri între 25-40 de ani care ascultă ceva muzică ușoară din Vest. Dar adevărații fani s-au dovedit a fi copiii. La concertele lui plângeau fete de 12-13 ani. În primele rânduri erau copii cu mamele lor și fete tinere. La cluburile cu limită de vârstă 18 ani, tații își lăsau fiicele în club și le așteptau până la sfârșitul concertelor adormind în mașină.

Armağan Çağlayan a fost surprins de informația că Keremcem a fost însurat cu Seda Güven la Paris și a cerut-o în căsătorie dăruindu-i un inel moștenire din familie.

Keremcem a spus că s-au căsătorit după doi ani de relație și căsnicia a durat nouă luni. Seda Güven i-a înapoiat acel inel știind cât este de important pentru familie lui.

Tot în material se spune că ceea ce detestă cel mai mult Keremcem este minciuna. Nu alege femeile în funcție de particularitățile fizice, ci regula lui este ca acestea să fie corecte, să știe ce vor și să aibă o atitudine sănătoasă atât în relație, cât și în viața lor. Keremcem este un tip romantic, dar nu de un romantism clasic. De pildă, decât să-i ia un diamant femeii pe care o iubește, ar vrea să-i ducă roșiile pe care el însuși le-a plantat și recoltat. Iar diamantul ar vrea să i-l dăruiască femeii care știe să aprecieze munca lui pentru recolta de roșii.

Keremcem a confirmat faptul că Seda i-a înapoiat inelul pentru că era inelul bunicii lui și, chiar dacă el nu i-a cerit să-l înapoieze, ea a decis asta spunându-i că știe cât e de important pentru familie. Gestul ei l-a făcut fericit.

A mai spus că inițial cererea în căsătorie a fost un fel de glumă.

Înainte să povestească a avut o ușoară ezitare, dar apoi a spus că Seda știe și acum e căsătorită și are copil și o căsnicie foarte dulce și fericită.

A povestit că erau la petrecerea aniversară a cuiva. Era acolo și Seden Gürel care i-a spus că inelul de la mama lui este la ea și i-l poate da dacă are de gând să o ceară în căsătorie pe Seda. A luat inelul, a îngenuncheat, Seda a început să plângă. În acele momente, Keremcem gândea: „Nu plănuiam așa ceva, dar dacă nu acum, când, dacă nu cu Seda, cu care sunt de doi ani, atunci cu cine…„

Totul a început cu o glumă făcută de Seden Gürel, a continuat cu gluma lui, dar s-a transformat în ceva serios. Erau fericiți, s-au căsătorit la Paris, dar n-a fost să fie.

Au mai vorbit și despre relația de trei ani și jumătate cu iubita de origine iraniană Gazal.

Keremcem a spus că s-au despărțiti, iar atunci când s-au cunoscut, ea nu știa că el este faimos și cel mai mult acest aspect l-a atras.

A spus că în perioada pandemiei s-a îngrășat 10 kg din pricina mâncărurilor iraniene.

S-a văzut înt-o zi în ziar sub titlul „În cel hal a ajuns Keremcem…„ a fost șocat și atunci a decis să slăbească.

În material s-a mai spus că Keremcem ar fi declarat într-un interviu că îi plac femeile blonde, ceea ce i-ar fi spulberat șansa de a mai avea vreo iubită șatenă sau brunetă.

Keremcem a recunoscut că nu se pricepe să dea imterviuri pentru că spune mereu câte ceva ce apoi e folosit ca titlu.

Tot în material se mai spune că lui Keremcem îi place să muncească și să producă. Pe lângă actorie și muzică, ar vrea și un statut de regizor. Are în intenție să scoată un album în străinătate pentru care a demarat deja discuțiile.

Materialul se încheie cu remarca:

„Keremcem nu acceptă niciun proiect de care nu se simte atras, indiferent ce venituri i-ar putea aduce și, chiar dacă are în jurul vârstei de 40 de ani, a reușit să-și pună amprenta pe istoria muzicii și televiziunii turce și continuă să strălucească.„

Întrebat de gazda emisiunii ce îi place mai mult între actorie și muzică, acesta a spus că muzica. Îi place mai mult să cânte în concerte. Este de părere că actoria îi frânează ego-ul în sensul că este pus în situația ca după un concert de o oră și jumătate în fața a mii de oameni, vine la platouri unde așteaptă poate o oră și jumătate pe un scaun de plastic pentru a-i veni rândul la filmare.

Gazda emisiunii i-a spus că nu mai sunt vremurile de altă dată, când se mergea cu microbuzul la filmări și se aștepta ore în șir, ci acum, dacă ești în rolul principal, ți se pune la dispoziție rulotă, ești însoțit la toate evenimentele unde participi, dacă e cald în rulotă se dă drumul la aer condiționat și alte facilități.

PS. Poate mă învață cineva să fac rezumat. Nu de alta, dar, când apare un astfel de material, celelalte articole par foarte scurte.

Reclame

Reclame
Reclame
Publicitate