SOCIPOL a publicat clasamentul IMDb al acestei săptămâni. Turcia are șaisprezece nume în TOP 10.000 din 11.000.000 de nume aflate în prestigioasa bază de date.

Pe primul loc se situează Can Yaman care, deși în cădere un 50 de locuri, se situează pe locul 2.947 în clasamentul global și a reușit să se mențină pe primul loc între actorii turci, iar o mare contribuție o are proiectul “Break the Wall”, un turneu menit să vină în sprijinul adolescenților care suferă din punct de vedere psihologic, deoarece absența confruntării și integrării, combinată cu dezvoltarea ulterioară a unei dependențe tehnologice, au generat o dinamică complet dăunătoare de înstrăinare și izolare ale căror prime victime au fost tinerii.

Pe locul al doilea în clasamentul actorilor turci și locul 3.295 în clasamentul global, cu o ascensiune de 3.444 locuri. se situează Neslihan Atagül grație prezenței pe Neflix a filmului Ah, Belinda!.

Podiumul este completat de Kıvanç Tatlıtuğ care, așa cum era de așteptat, a avut o revenire spectaculoasă pe micul ecran, în rolul Aslan Soykan din serialul difuzat de SHOW TV „Aile/Familia„ și are o ascensiune de  1.243 locuri situându-se pe locul 5.203 în clasamentul global.

Iată clasamentul celor 16 actori turci din TOP 10.000 IMDb.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate