În timp ce toate iubirile încep cu a face cunoștință și se termină cu întâlnirea sau despărțirea, povestea lui Engin (Murat Boz) și a lui Pelin (Burcu Özberk) începe cu întâlnirea.

Filmul îi aduce laolaltă într-un vis pe Engin și Pelin, care nu cred în dragoste și căsătorie. În timp ce Engin, un om de afaceri care prețuiește puterea, succesul și o viață luxoasă, obține tot ce își dorește în viață, Pelin, visătoarea și puternica fiică a unei familii din clasa de mijloc, crede că ar trebui să aștepte prințul ei fermecător care o va accepta așa cum este.

Drumurile celor doi se intersectează la o petrecere, iar la sfârșitul nopți în care nu-și mai amintesc ce s-a întâmplat, se trezesc într-un vis în care sunt căsătoriți de doi ani. Pelin și Engin, care nu s-au putut suporta la început, încearcă diferite moduri de a se trezi din acest coșmar, dar sunt din ce în ce mai conectați unul cu celălalt sub influența experiențelor lor. Tocmai când coșmarurile lor sunt pe cale să se transforme într-un vis de familie și ar vrea să dureze pentru totdeauna, aceștia se trezesc în vechile lor vieți ca doi iubiți distanți.

Depinde doar de ei să-și transforme dragostea într-o poveste de vis.

Avanpremiera primului film original turcesc pentru Amazon Prime Video, „Rüyanda Görürsün/Vei vedea în vis„, cu Murat Boz și Burcu Özberk în rolurile principale, a avut loc în seara de 30 ianuarie la Soho House Istanbul.

Filmul, producție O3 Medya, va fi în 3 februarie pe platforma Prime Video.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate