KEREMCEM a fost invitatul actriței Ceyda Düvenci, gazda emisiunii Bambaşka Sohbetler/Altfel de conversații pe postul de televiziune NTV.

A spus că 2023 a început într-un ritm accelerat, peste așteptările lui.

În luna februarie va fi în cinematografe un film pentru copii.

A început filmările unui nou serial „Tatlı hayat, acı aşk/Viață dulce, dragoste amară„. Nu știe dacă denumirea va rămâne așa sau se va schimba, dar e un proiect plăcut și va fi tot pe ATV unde a fost prezent cu serialul „Kimse bilmez„.

Apoi a spus că va lansa melodii. În perioada pandemiei a lucrat la 26 de melodii, cu prieteni pe care îi are de 25 de ani și consideră că a fost cea mai productivă perioadă a vieții sale. Va lansa pe canalul său de Youtube în fiecare lună câte o melodie, la un moment dat va fi o serie de concerte de opt piese, apoi vor continua lansările până în februarie 2024. Lansările vor avea loc în ziua a șasea a fiecărei luni. 6 deoarece a pornit de la intenția de a lansa al 6-lea album al carierei.

Keremcem a spus că îi place citatul care a fost ales pentru această ediție a emisiunii:

„Așteptările rănesc întotdeauna.„ (William Shakespeare)

A spus că îi place deoarece este o expresie pe care deseori o folosește.

Îi amintește și de melodia trupei Athena „Așteptările doar întristează„

A spus că destinul unei relații este dată de ceea ce aștepți de la viață și ceea ce aștepți de la o anumită persoană.

Întrebat dacă el are așteptări a spus că e de partea celor care nu au așteptări datorită structurii sale, a faptului că știe că așteptările aduc tristețe, iar gazda emisiunii l-a întrebat dacă este așa poate pentru faptul că a tot avut așteptări, a suferit și a renunțat la a mai aștepta. A răspuns că este posibil și acest lucru.

Ceyda Düvenci a spus că l-a văzut că nu a renunțat niciodată la a se îndrăgosti, a acordat mereu o șansă dragostei, dar își asumă faptul că dragostea se poate termina și își continuă drumul.

Keremcem a spus că are 45 de ani și s-a îndrăgostit de câteva ori. Crede că dragostea durează o vreme și după aceea trebuie să reduci așteptările și să vezi în ce fel de iubire o poți transforma pentru ca relația să continue.

A fost întrebat dacă se vede într-un tablou de familie și Ceyda Düvenci i-a spus că dă impresia că și-a impus un zid, că își spune că vrea să producă, să facă seriale, filme, muzică, vrea dragoste însă până la un anumit punct.

A răspuns că nu și-a impus o astfel de atitudine, dar a recunoscut că nu reușește să facă pe cineva să nu aibă mereu așteptări în ceea ce îl privește.

A vorbit despre familia lui, tatăl avocat, mama profesoară de muzică, sora care a absolvit facultatea de drept, dar lucrează în domeniul asigurărilor.

Despre începutul carierei a spus că a absolvit facultatea de relații internaționale, dar și-a dat seama că nu a fost un student prea bun și tot ce poate face e să cânte și să compună.

Familia l-a întrebat ce are de gând să facă și a spus că vrea să cânte, să-și lanseze melodiile și a venit la Istanbul, dar ceea ce și-a dorit s-a întâmplat abia după patru ani.

Întrebat cum s-a întreținut în cei patru ani, din ce venituri, a spus că avea la Izmir o casă rămasă de la un bunic (de fapt, unchiul tatălui însă îi spunea bunic) și s-au hotărât să vândă acea casă pentru a-l putea sprijini. Banii i-au ajuns până când și-a lansat primul album „Eylül/Septembrie”. Datorită acelor bani a putut lansa albumul și nu știe ce ar fi făcut dacă nu avea succes deoarece NU AVEA UN PLAN B.

După aceea au venit oferte pentru roluri în seriale.

Întrebat pentru ce i-a bătut inima mai tare în ultimul timp, a spus că faptul că el compune cu prietenii săi din timpul facultății.

Una dintre melodiile pe care le vor lansa e posibil să fie ascultată în noul serial care va începe în luna februarie.

A acceptat rolul pentru comedia și drama proiectului, pentru greutatea personajului, relațiile calde dintre personaje, dar și modalitatea în care este redată drama. (Va urma)

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate