Ce a declarat actrița după cele spuse de Alperen Duymaz?

Erhan (Alperen Duymaz) și Elif (Rüya Helin Demirbulut) sunt doi logodnici care se iubesc foarte mult. Cea mai mare dorință a lor este să se căsătorească și să aibă o familie fericită.

Rutina vieții lor este perturbată de tragica eroare a lui Erhan, iar Erhan se confruntă cu o datorie foarte greu de plătit.

Viețile și psihicul lor vor fi date peste cap cu această veste pe care au primit-o în călătoria de afaceri a lui Erhan. În timp ce datoria, care este aproape imposibil de plătit, le-a transformat viața într-un coșmar, oferta făcută de Sibel (Melisa Aslı Pamuk), patroana lui Erhan, le va schimba viața pentru totdeauna…

Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Tuna Orhan, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak și Erdal Küçükkömürcü formează distribuția serialului EGO- Erkeğe güven olmaz (EGO- Nu poți avea încredere în bărbați care va fi difuzat în curând la FOX.

*****

Melisa Aslı Pamuk a vorbit despre cearta cu Alperen Duymaz.

Alperen Duymaz a avut două intervenții pe această temă. Inițial a scris că Melisa Aslı Pamuk a întârziat la platouri și i-a atras atenția, apoi actrița l-a înjurat și a părăsit platourile de filmare.

După ce actrița a fost supusă unui tir de critici în social media, același Alperen Duymaz i-a luat apărarea colegei de serial.

Melisa Aslı Pamuk a spus că s-a exagerat, mai ales că Alperen Duymaz îi este prieten, e firesc ca la platouri să existe și momente tensionate, din moment ce se lucrează peste 18 ore, fapt ce duce la tensiune la platouri, între actori, modificarea programului de lucru.

Întrebată despre dorințele pe care le are pentru 2023, aceasta a spus că, pe lângă ritmul intens de muncă, vrea să-și acorde mai mult timp. să se plimbe, să-și viziteze familia din Olanda, să petreacă timp cu prietenii.

Întrebată despre o nouă relație, aceasta a spus că obiectivul ei nu este o nouă relație, dacă va fi, va fi, dacă nu, nu, prioritară este profesia sa care îi place foarte mult.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate