Ce a declarat Serenay Sarıkaya despre Kıvanç Tatlıtuğ?

AY YAPIM a transmis presei afişul serialului „Aile/Familia„, cu un scenariu semnat de Hakan Bonomo și regizat de Ahmet Katıksız.

O fotografie cât o mie de cuvinte.

Serenay Sarıkaya declara (pentru publicația Oksijen) despre Kıvanç Tatlıtuğ:

„Cu Kıvanç Tatlıtuğ ne cunoaștem de foarte mult timp, dar nu am avut niciodată ocazia să lucrăm împreună. La Mavi, de mult timp mergem separat însă pe același drum. Îl consider un actor de foarte mare succes. E un nume cu care mi-am dorit dintotdeauna să colaborez. În cele din urmă, am ajuns împreună într-un proiect mult mai frumos. A ieșit la iveală o energie frumoasă. Devin și Aslan sunt personaje foarte plăcute„

*****

Kıvanç Tatlıtuğ și Serenay Sarıkaya au rolurile principale într-o distribuție remarcabilă: Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ece Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu și Nur Sürer.

Kıvanç Tatlıtuğ și Serenay Sarıkaya aduc o poveste în care Aslan, capul renumitei familii Soykan, o cunoaște pe Devin, de profesie psiholog, rănită ca și el, apoi echilibrul familiei se schimbă și se dezvoltă tot felul de evenimente. Povestea aduce cele mai constroversate aspecte ale conceptului de familie.

Reclame

Reclame
Reclame
Publicitate