Bircan Bali, prezentatoarea emisiunii mondene „Söylemezsem olmaz/Nu se poate să nu spun„ de la Beyaz TV a susținut că actrița Hafsanur Sancaktutan a avut o tentativă de sinucidere cu medicamente și prin tăierea venelor.

Tânăra și frumoasa actriță a dezmințit știrea prin intermediul Instagram. Aceasta a spus că a avut o toxiinfecție și acum se simte foarte bine.

A mai spus că este tristă că trebuie să dea astfel de explicații în urma unei știri care i-a necăjit familia și pe ea a adus-o într-o situație foarte dificilă.

A spus că a luat actele medicale doveditoare de la spital și s-a demarat procedura în justiție, motiv pentru care avocatul i-a cerut să ofere unele explicații.

„Tot ceea ce pot spune este că sunt o tânără de 22 de ani care își iubește foarte mult familia, profesia și viața. Sunt foarte tristă că am ajuns să fiu subiect al unei astfel de știri. Sper ca în presă și în social media să existe un comportament conștiincios cu privire la acest subiect și să nu se dea curs știrii. Mulțumesc tuturor celor care au dat dovadă de delicatețe în acest sens.„ a scris Hafsanur Sancaktutan.

Hafsanur Sancaktutan a jucat până acum roluri principale în serialele „Aşk ağlatır/Dragostea te face să plângi”, „Son yaz/Ultima vară”, „Darmaduman/Zdrobit” și în filmul „Dünayla benim aramda/Între mine și lume de pe Disney Plus.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate