La doar șapte zile de la naștere, postul de televiziune TRT aducea în atenția publicului primul serial dramă din istoria serialelor turcești:  „Iubire ascunsă„(Aşk-ı Memnu), o ecranizare a romanului semnat de Halit Ziya Uşaklıgil.

Se întâmpla în seara de 19 aprilie 1975.

În 1975 se năștea nu doar o televiziune, ci un sector al serialelor de dramă.

Serialul a avut șase episoade de câte patruzeci și cinci de minute.

Dacă astăzi, un episod de 140 de minute se filmează într-o săptămână, în 1974, totalul de 270 minute s-a filmat într-un an de zile!

Primul episod a fost difuzat sâmbătă, 19 Nisan 1975, seara, iar străzile Turciei au devenit pustii. Toată lumea uitase de grijile cotidiene și era cu sufletul la gură la dragostea interzisă dintre Bihter și Behlül.

După 34 de ani, același roman, o nouă ecranizare și o distribuție de zile mari: Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Zerrin Tekindor, Nebahat Çehre, Hazal Kaya.

Deși finalul a fost în iunie 2010, serialul a fost redifuzat de foarte multe ori.

A venit vremea ca „Iubire ascunsă„(Aşk-ı Memnu) să ajungă în mediul digital, de această dată ca film, conform jurnalistei Birsen Altuntaș.

Filmul BİHTER va fi o producție TAFF Pictures, iar scenariul este scris de Merve Göntem.

După succesul extraordinar pe care l-a avut cu filmul BERGEN, Farah Zeynep Abdullah a acceptat oferta de a juca rolul principal, BİHTER.

Aceasta a și confirmat pe Twitter.

Filmul va aduce iubirea interzisă în atmosfera magică a acelor ani (1900).

Castingul este în desfășurare.

Rămâne de văzut cine va fi Behlül!

Reclame
Reclame
Reclame