Au început filmările serialului „Adım Farah/Mă numesc Farah„, remake după producția argentiniană La Chica que Limpia (adaptată în SUA ca The Cleaning Lady.), cu Recai Karagöz la pupitrul de regizor, unde Demet Özdemir dă viață personajului Farah, o femeie de origine iraniană care este nevoită să colaboreze cu mafia pentru că fiul eu Kerim suferă de o afecțiune gravă (SCID), iar Engin Akyürek dă viață personajului Tahir, omul mafiei.

Birsen Altuntaș a aflat că prima căreia O3 Medya i-a propus rolul sezonul trecut a fost Farah Zeynep Abdullah. Aceasta a declinat oferta spunând că este într-o perioadă în care nu-și dorește proiecte de televiziune. De asemenea, aceasta și-ar fi exprimat uimirea că producătorul a ales ca serialul să se numească astfel și l-ar fi întrebat: „Nu vă gândiți ca serialul să se numească astfel, nu-i așa?„. Ar fi deranjată de acest fapt deoarece în Turcia sunt foarte puține persoane cu prenumele Farah, singura cu notorietate fiind actrița.

*****

Conform celor mai recente date statistice (isimbulutu.com), pe teritoriul Turciei se află 749 persoane cu prenumele Farah, dintre care  347 în Istanbul.

Farah este de origine arabă, semnificația acestuia este fericire/bucurie și se situează pe locul 1439 între cele mai răspândite prenume de fată din Turcia.

Zeynep, al doilea prenume al actriței, este purtat de 671724 persoane din Turcia. Se află pe locul 5 între cele mai răspândite prenume din Turcia. Este de origine arabă și semnificația este „floare parfumată„. De asemenea, prenumele Zeynep are semnificația „bijuteria prețioasă a tatălui„.

Anul trecut, Zeynep a fost prenumele preferat în Turcia. 8870 de fete au primit acest prenume. Pentru băieți, Alparslan a fost prenumele preferat anul trecut (8366).

*****

Farah Zeynep Abdullah a jucat cu Engin Aktürek în filmul de succes Bi Küçük Eylül Meselesi/A Small September Affair/ O mică chestiune de septembrie„

A jucat şi cu Demet Özdemir în serialul Kurt Seyit ve Şura.

*****

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate