Can Yaman este invitatul Mariei de Filippi la Canale 5 în prima ediție din an a emisiunii C’è posta per te.

Actorul turc este iubit de publicul Canale 5 iar fanii săi abia așteaptă să-l revadă în studioul de sâmbătă seara al Mediaset.

„Mâine, sâmbătă, 7 ianuarie, se deschide noul sezon C’è Posta per Te. Debutul este fixat la 21.15 pe Canale 5, iar Maria De Filippi a decis să înceapă cu artificiile.

De altfel, primul invitat al acestei noi ediții a emisiunii va fi Can Yaman.„ scrie torresette.news.

Actorul turc a fost unul dintre protagoniştii iernii de televiziune cu ficţiunea Viola come il mare, difuzată până pe 4 noiembrie trecut, în care a avut rolul fermecătorului inspector-şef de poliţie, Francesco Demir.

Pe 26 noiembrie, Can Yaman s-a întors la Roma tocmai pentru a participa la înregistrarea episodului din C’è Posta per Te care va fi difuzat mâine seară. Actorul va surprinde o mamă a cinci copii, farmacistă și soție a unui bărbat cu dizabilități.

Doamna Güldem, mama actorului i-a fost alături, dar în culise, împreună cu impresarii turci Cüneyt Sayıl și İlker Bilgi.

Can Yaman filmează în prezent El Turco, o producție internațională a Disney Plus, iar filmările din Budapesta se vor încheia în martie. Actorul se va întoarce în Italia unde va filma al doilea sezon Viola come il mare.

*****

Can Yaman este  invitat pentru a patra oară, iar emisiunea de anul trecut fost lider de audiență în Italia. 5.546.000 de telespectatori au urmărit emisiunea înregistrând o cotă de piață de 28,7%.

Vârful de audiență a fost înregistrat în momentul când Can Yaman se afla în platou și a ajuns la o creștere de 40%.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate