Saner Ayar, patronul O3 Medya, a ajuns întâi la un acord cu Engin Akyürek pentru rolul Tahir din serialul „Benim Adım Farah„, apoi i-a adresat actriței Demet Özdemir oferta de a juca rolul Farah.

Este știrea semnată de Birsen Altuntaș conform căreia distribuția principală este completată de: Fırat Tanış, Ali Sürmeli și Mustafa Avkıran.

La pupitrul de regizor se află Recai Karagöz.

Scenariul este scris de Deniz Dargı, Cenk Boğatur și Cem Görgeç, o echipă specială, cea care a semnat și scenariul serialului „Son Yaz/Ultima vară„,

Distribuției i s-a alăturat și Mert Doğan.

Jurnalista Ayșe Arman scria, cu prilejul unui interviu, despre Engin Akyürek astfel:

Poate fi un iubit pasional…Poate fi un soț minunat…Poate fi un foarte bun tovarăș de drum…Poate fi un partener de scufundări (el fiind și scafandru)…Poate fi profesorul tău de filozofie…Vei învăța multe, dar te și poți scufunda în profunzimea lui.

Este un om care gândește despre viață și este preocupat de aceasta. Se vede că muncește pentru sine. Este un actor foarte bun, un foarte bun scriitor. Are o carte în care a strâns 21 de povești. Tăcerea. Este incredibil de bună. Și, desigur, el este de o simplitate minunată, fără exagerări, când râde, ochii îi strălucesc, alege cuvintele cu atenție, are un zâmbet superb și un sex appeal nesubliniat.

Engin Akyürek este cu adevărat impresionant. Ce bine că l-am cunoscut!

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate