Cu  doar câteva zile înainte de gala premiilor Pantene ALTIN KELEBEK, în spiritul tradiției, actrița Demet Özdemir a fost prezentă, în calitate de ambasador al brandului, la Baku unde a avut loc Pantene Miracle Night, o mega petrecere unde au concertat artiști din Azerbaidjan.

Demet Özdemir va fi prezentă duminică seara la gala premiilor Pantene ALTIN KELEBEK unde, dacă se va respecta tradiția, va înmâna trofeele câștigătorilor premiilor pentru ascensiune, „Steaua lor strălucește.„ unde, pentru prima oară există patru câștigători. Este un premiu care a fost oferit până acum tinerelor actrițe. Ei bine, anul acesta avem și un actor! Tarık Emir Tekin.

Celelalte câștigătoare sunt: Su Burcu Yazgı Coşkun, Nilsu Berfin Aktaş și Özgü Kaya.

Trebuie să reamintesc că îndrăgita actriță Demet Özdemir este nominalizată și la categoria „Cea mai bună actriță.„

Până la gala Fluturele de Aur, trebuie să vă spun că Birsen Altuntaș a aflat că Demet Özdemir a acceptat rolul Farah din serialul „Mă numesc Farah„ (după ce Aslı Enver s-a retras deoarece este însărcinată).

În producția  O3 Medya pentru FOX, regizată de Recai Karagöz, Demet Özdemir va interpreta rolul Farah, o femeie de origine marocană care este obligată să colaboreze cu mafia pentru că fiul ei Kerim suferă de Imunodeficiență combinată severă (SCID – Severe combined immunodeficiency).

Farah va trăi o mare dragoste cu cel pe care la început îl urâște, Tahir, omul mafiei.

Așadar, Tahir, omul mafiei, este Engin Akyürek?

Vom vedea!

Reclame
Reclame
Reclame