În această seară are loc la Show TV premiera serialului Kızılcık Şerbeti, o producție Gold Film care îi are în rolurile principale pe: Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör și Müjde Uzman.

Doğa (Sıla Türkoğlu) și Fatih (Doğukan Güngör) se căsătoresc fulger și aduc laolaltă două familii cu stiluri de viață diferite, într-o poveste captivantă despre care se va vorbi foarte mult.

Sıla Türkoğlu a spus că filmările decurg foarte plăcut, ea și Doğukan fiind concentrați să se cunoască și să se înțeleagă. A mai spus că împreună lucrează foarte armonios.

Doğukan Güngör a mărturisit că Sıla este foarte caldă și energică. „Îi este greu să stea într-un loc, ca și mine, iar eu sper ca energiile noastre să se regăsească pe micul ecran.

Kıvılcım (Evrim Alasya) este o femeie cu educație aleasă, realistă, modernă care, după ce a divorțat, a rămas verticală, crescându-și cele două fiice în spiritul valorilor în care crede.

Çimen (Selin Türkmen), fata cea mică, este încă la liceu, iar Doğa (Sıla Türkoğlu), cea mare, este studentă la facultatea de stomatologie. Tot ce-și dorește Kıvılcım este ca fiicele ei să aibă succes și să fie fericite. Kıvılcım trăiește o mare dezamăgire când Doğa se căsătorește în primul an de facultate, iar cel mai mare șoc al vieții îl trăiește când face cunoștință cu familia soțului fiicei sale.

Kıvılcım este de părere că fiica ei nu se va descurca într-o familie care privește viața atât de diferit.  

 Doğa este convinsă că dragostea lor va depăși orice fel de diferență.

“Kızılcık Şerbeti” este o poveste de dragoste rămasă între două familii extreme care au același adevăr, dar metode diferite.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate