Uraz Kaygılaroğlu este unul dintre actorii talentați ai Turciei.

După rolurile de succes din „Sefirin Kızı/Fiica Ambasadorului” şi „Üç Kuruş”, actorul a filmat pentru Netflix și cel mai recent cu Pınar Deniz, un serial pentru Disney Plus. De asemenea, a încheiat contracte de imagine cu mai multe branduri.

Este şi purtător de cuvânt al „Asociației de Combatere a Abuzului asupra Copiilor UCIM.

În februarie 2021, Kaygılaroğlu nu a putut accepta oferta de a juca rolul principal masculin în serialul „Fata de la fereastră cu Burcu Biricik în rolul principal feminin.

Era deja este implicat într-un proiect,‘Erşan Kuneri’, filmul pentru Netflix.

OGM i-a propus anul acesta rolul principal din Çöp adam, urma să joace cu Elçin Sangu și, deși a acceptat inițial, plăcându-i scenariul, s-a retras din proiect deoarece producătorii au grăbit începerea filmărilor și el voia să facă o pauză până în ianuarie.

OGM a insistat din nou și iată că Uraz Kaygılaroğlu a semnat, conform jurnalistei Birsen Altuntaş, un contract pe un an, timp în care va alege un proiect în care să joace.

Același gen de contract pe care l-a încheiat Ebru Șahin.

Mă întreb dacă, după ce Kıvanç Tatlıtuğ a renunțat la rolul din „Kral kaybederse/Când regele pierde„ producătorii au mers cu oferta la Kaygılaroğlu. Și mă mai întreb dacă îi va fi parteneră Ebru Șahin.

Vom vedea.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate