Pe piață există bărbați toxici


AY YAPIM avea în pregătire pentru SHOW TV serialul „Aile/Familia„, povestea impresionantă a unei femei puternice (Hülya) şi a fiilor acesteia.. Aslan, unul dintre ei, trăiește o pasională poveste de dragoste cu psihologul Devin, rol care i-a fost propus actriței Özge Özpirinçci. İbrahim Çelikkol ar fi fost dorit pentru rolul Aslan.

Pentru completarea distribuției s-au purtat discuții cu: Canan Ergüder, Emel Göksu, Yüsra Geyik, Muharrem Türkseven, Nizam Namidar și Umutcan Ütebay, iar pentru rolul fratelui cel mare, Cihangir, Yurdaer Okur

Casa de producție nu a reușit să-i aducă la un loc pe Özge Özpirinçci și İbrahim Çelikkol, s-au gândit soluții alternative pentru fiecare dintre ei, dar, în cele din urmă, s-a decis ca proiectul să fie amânat pentru o perioadă nedeterminată.

*****

Cu privire la distribuția acestui proiect a existat un incident pe Twitter. Când o pagină de fan a postat un colaj de fotografii cu Özge Özpirinçci, Serenay Sarıkaya, Farah Zeynep Abdullah şi İbrahim Çelikkol, întrebând pe cine și-ar dori să vadă în proiect dintre cele trei actrițe, Farah Zeynep Abdullah a răspuns într-un mod neașteptat: „Pe mama ta.„

Dintre cei care au citit acest comentariu, chiar și susținători ai actriței, au fost mulți care au criticat-o considerând comentariul ei o ofensă la adresa mamei.

Ulterior, actrița a scris pe Twitter: „Am scris așa pentru că m-am săturat ca de ani de zile, când se vorbește despre un serial, să fie la mijloc un bărbat, alături să fie fotografii de actrițe, fără a se cunoaște povestea, fără a cunoaște rolul, întrebându-se cu care dintre ele i-ar sta mai bine acelui bărbat, de parcă s-ar alege marfă din piață…„

Reporterii mondeni i-au cerut lui Kerem Bürsin opinia cu privire la acest subiect și a spus că este adevărat ce spune Farah Zeynep Abdullah subliniind că nu vrea să critice pe nimeni, dar producătorii ar trebui să acorde o mai mare importanță acestui aspect.

„Pe piața noastră există bărbați toxici*. Ar trebui să se acorde importanță acestui aspect, așa cum alte țări acordă importanță. În politica platformelor internaționale, aceste aspecte sunt foarte importante, rasism, sexism etc. Trebuie să acordăm o foarte mare importanță….„

*Explicația voice-overului pentru bărbați toxici a fost: mentalitatea de bărbat toxic este aceea conform căreia bărbatul nu plânge, bărbatul este tată de băiat, bărbatul iubește, dar și bate…„

Cu privire la faptul că actrițele sunt plătite cu sume mai mici în comparație cu actorii, acesta a spus că, din păcate, acest aspect nu este specific Turciei, așa se întâmplă în lume și nu doar în domeniul actoriei.

Actorul este de părere că toți actorii trebuie să participe la un casting de probă și așa să se vadă compatibilitatea cu acel rol. În SUA, Anglia și în alte țări actorii merg la casting, indiferent de cât de celebru este actorul, nu se face selecție în funcție de popularitate și înfățișare.

Reclame
Reclame
Reclame

2 gânduri despre “Pe piață există bărbați toxici

  1. chintia

    İbrahim Çelikkol, recunosc nu-s fana acestui actor, de aceea poate nu-i intrezaresc multele calitati, a avut un serial pe o platforma de streaming, nu mai retin numele serialului, am inteles ca este o mare vedeta cu multe premii, unele internationale, asa ca parerea mea nu conteaza.

    Apreciază

  2. Dana

    Sunt de acord cu Kerem Bursin, mai ales in ceea ce priveste castingul. Dar pana la urma cinematografia este o industrie . Kerem , am mai spus o are un aer occidental , am observat asta in filmele lui.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.