Protagonistul serialului de succes “Kuruluş Osman”, actorul Burak Özçivit, a ajuns la cel de-al 100-lea episod care va fi difuzat chiar miercuri.
Dacă la anunțarea proiectului, în octombrie 2018, Mehmet Bozdağ, scenaristul și producătorul serialului spunea: „Îmi exprim speranța, cu acest prilej, ca parteneriatul nostru de călătorie să fie de bun augur.„. după ce serialul a fost, cu fiecare episod difuzat, în fruntea clasamentului, același producător sublinia:
„Suntem convinși de moralitatea, devotamentul în muncă și personalitatea exemplară a actorului nostru, din rolul principal, Burak Özçivit.„
Actorul are un contract pentru cinci sezoane (acum fiind în sezonul al patrulea)

Săptămânal, actorul are o singură zi liberă și o petrece alături de familie.

Joia trecută a ieșit la cumpărături împreună cu soția, actrița Fahriye Evcen Özçivit.

Cei doi au fost surprinși în Nişantaşı și au răspuns din mers reporterilor mondeni cărora le-au prezentat scuze că nu pot sta în loc deoarece este o arteră aglomerată.

Fahriye Evcen a spus că sarcina decurge foarte bine, iar Karan s-a obișnuit cu ideea că va avea un frățior.

A fost întrebată despre programul încărcat al soțului, filmările pentru serial și spoturi publicitare, deplasări în străinătate la diverse evenimente și a răspuns în glumă: „Nu prea sunt mulțumită având în vedere că eu sunt complet liberă în această perioadă.„, apoi a adăugat: „Se străduiește să rezerve timp pentru noi. Oricum, ori de câte ori este liber, suntem mereu împreună.

A mai fost întrebată despre eventuale proiecte după naștere și a răspuns că va vedea după naștere, dar e firesc să nu lucreze o perioadă.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate