Burak Özçivit la 100 de episoade în rolul OSMAN


Protagonistul serialului de succes “Kuruluş Osman”, actorul Burak Özçivit, a ajuns la cel de-al 100-lea episod care va fi difuzat chiar miercuri.
Dacă la anunțarea proiectului, în octombrie 2018, Mehmet Bozdağ, scenaristul și producătorul serialului spunea: „Îmi exprim speranța, cu acest prilej, ca parteneriatul nostru de călătorie să fie de bun augur.„. după ce serialul a fost, cu fiecare episod difuzat, în fruntea clasamentului, același producător sublinia:
„Suntem convinși de moralitatea, devotamentul în muncă și personalitatea exemplară a actorului nostru, din rolul principal, Burak Özçivit.„
Actorul are un contract pentru cinci sezoane (acum fiind în sezonul al patrulea)

Săptămânal, actorul are o singură zi liberă și o petrece alături de familie.

Joia trecută a ieșit la cumpărături împreună cu soția, actrița Fahriye Evcen Özçivit.

Cei doi au fost surprinși în Nişantaşı și au răspuns din mers reporterilor mondeni cărora le-au prezentat scuze că nu pot sta în loc deoarece este o arteră aglomerată.

Fahriye Evcen a spus că sarcina decurge foarte bine, iar Karan s-a obișnuit cu ideea că va avea un frățior.

A fost întrebată despre programul încărcat al soțului, filmările pentru serial și spoturi publicitare, deplasări în străinătate la diverse evenimente și a răspuns în glumă: „Nu prea sunt mulțumită având în vedere că eu sunt complet liberă în această perioadă.„, apoi a adăugat: „Se străduiește să rezerve timp pentru noi. Oricum, ori de câte ori este liber, suntem mereu împreună.

A mai fost întrebată despre eventuale proiecte după naștere și a răspuns că va vedea după naștere, dar e firesc să nu lucreze o perioadă.

Reclame
Reclame
Reclame

Un gând despre “Burak Özçivit la 100 de episoade în rolul OSMAN

  1. Doina

    Va mulțumesc stimată gazdă pentru informație și postarea videoclipului. Felicitari lui Burak Ozcivit pentru aceasta performanta ,un actor exceptional și deosebit de talentat,
    în spatele acestei performante este multa muncă și sacrificii, pentru mine este cel mai bun actor din lume, are motive pe deplin sa fie fericit ,are o soție frumoasa și acum așteaptă și cel de-al doilea copil! Le doresc multa sănătate și sarcina ușoară lui Fahriye! Sănătate va doresc tuturor!❤❤❤❤

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.