Distribuției principale a serialului “Çöp Adam”, în care celelalte două roluri principale sunt interpretate de Engin Altan Düzyatan (Tamer) și Elçin Sangu (Peri), i se alătură actrița Sedef Avcı.

Aceasta va da viață personajului Berrin, soția lui Tamer, dezvoltatorul de software care devine brusc posesorul unei mari averi și se mută cu familia la conac.

Denumirea serialului vine de la tatuajul stickman de pe încheietura mâinii lui Tamer.

Producția OGM Pictures va fi la Star TV.

Conform jurnalistei Birsen Altuntaș, care de curând a primit trofeul de onoare din partea Asociației Jurnaliștilor din Presa Mondenă, a avut loc deja proba de citire a scriptului scris de Melek Gençoğlu și Su Ersöz, ceea ce înseamnă că, imediat după stabilirea distribuției, vor începe filmările. Pe fotoliul de regizor va fi Yağız Alp Akaydın.

Așa cum știți deja, Elçin Sangu va da viață personajului „Peri„, manager de bancă.

Tamer Yılmaz, devenit bogat peste noapte, o răpește pe Peri și o încuie într-o pivniță.

Poate apare un alt doilea personaj masculin în distribuția principală. Salvatorul. Vom vedea! (zic eu)

Așa cum, de asemenea, știți, rolul Tamer, un parvenit îndrăgostit obsesiv de Peri, i s-a propus inițial lui Uraz Kaygılaroğlu căruia i-a plăcut scenariul, dar a cerut permisiunea să se retragă din proiect din pricina faptului că filmările vor începe mai repede decât s-a discutat inițial iar el nu vrea să filmeze până în luna ianuarie.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate