La capătul nopții, mâine, la STAR


Mâine seară va debuta la STAR TV serialul “Gecenin Ucunda/La capătul nopții”, adaptare a romanului omonim scris de Peride Celal.

Rolul principal este interpretat de Neslihan Atagül Doğulu.

Aceasta dă viață personajului Macide.

Crescută într-o familie săracă, Macide urmează studii în psihologie însă nu este fericită în viața profesională. Alege să caute vindecarea pentru alții, iar după ce cunoaște familia Ișik, viața ei se va schimba complet.

Ahmet (Sarp Levendoğlu), pe care abia l-a cunoscut, se îndrăgostește nebunește de ea, dar ea Macide se simte atrasă de Kazım (Kadir Doğulu), cunoscut drept cel mai deștept și de succes om de afaceri din țară. Sentimentele sunt reciproce, dar cel mai mare impediment este faptul că omul de afaceri este însurat. Odată cu venirea Macide-ei, în familia Işık numic nu va mai fi ca în trecut.

Reclame
Reclame
Reclame

Un gând despre “La capătul nopții, mâine, la STAR

  1. Doina

    Va mulțumesc stimată gazdă pentru informație. Mai sunt câteva ore și o sa văd la Star TV Turcia pe frumoasa și talentata actrița Neslihan Atagul Dogulu, asa cum ne-a obișnuit va transmite prin rolul Macide cu multă naturalețe, emoție, frumusete ,ea și colegii ei actori la fiecare rol interpretat rămâne o parte din sufletul lor, de aceea ajung la inima publicului și de aceea îi iubesc, tot respectul pentru acești minunați actori care ne încântă cu frumusețea și talentul lor! Mult succes lui Neslihan și întregi echipe ce face parte din distribuția serialului „La capătul nopții „La doresc audienta maxima! Sănătate vă doresc tuturor!❤🥰

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.