A refuzat să joace într-un serial american


Actrița Biran Damla Yılmaz a primit oferta de a juca în sezonul al doilea al serialului american Dr. Death care are în distribuție actori renumiți precum: Alec Baldwin, Jamie Dornan, Christian Slater.

Aceasta a declinat oferta deoarece are în derulare două proiecte și calendarul filmărilor nu-i permite participarea la acest proiect.

Biran Damla Yılmaz interpretează rolul Kumru Yıldırım în Yasak elma/Mărul interzis și filmează pentru producția Prestij Meselesi/O chestiune de prestigiu, film de cinema.

Actrița a și anunțat, prin intermediul Instagram Stories că a declinat oferta.

„Este adevărată știrea conform căreia am primit oferta de a face parte din distribuția celui de al doilea sezon al serialului american de dramă/crimă Dr.Death. Sunt foarte fericită să fiu la Yasak Elma/Mărul interzis și nu am de gând să renunț. Nu am acceptat oferta pentru că s-au intersectat calendarele filmărilor.„

Reclame
Reclame
Reclame

4 gânduri despre “A refuzat să joace într-un serial american

  1. chintia

    „Bănuiesc că toată lumea are un anumit grad de abilitate psihică, la fel cum toată lumea are un grad de abilitate atletică sau artistică. Unii oameni au daruri speciale; alte persoane au un interes deosebit care îi determină să-și dezvolte abilitățile. Dar fenomenul în sine este obișnuit și larg răspândit.”

    Apreciază

  2. chintia

    Nu o cunosc, poate am vazut-o in vreun serial, dar nu-mi amintesc, singurii actori pe care ii retin, dupa Ezgi Asaroğlu( in „For a Moment, Freedom ” „Remember, Darling”, „Love, Bitter”- pe netflix ) si Ozan Güler, SUNT: Tuba Büyüküstün, Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat si cam atat ei au jucat in productii care mi-au placut mai mult, bineanteles sunt si altii dar nu-i retin dupa nume, dupa fizionomie. Presupun ca actrita de mai sus este una foarte buna, sper s-o vad pe vreo platforma de streaming, ca ce se difuzeaza pe Kanal D este sub posibilitatile mele psihice de-a urmarii.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.