Stadionul Vodafone Park din Istanbul va găzdui, începând cu ora 20:00, derby-ul Beşiktaş- Fenerbahçe.

Susținător al echipei Fenerbahçe, actorul Barış Arduç și-a exprimat opinia cu privire la meci.

„Sigur că, în calitate de susținător al echipei Fenerbahçe, tot ce îmi doresc este să obțină trei puncte din acest meci, dar, mai important este să se desfășoare în spiritul Fair-play-ului. Sper ca toți spectatorii, suporterii ambelor echipe, comunitățile acestora, să urmărească un meci frumos, minunat, amical.

Din meciurile vechi, mi-l amintesc pe cel din 2012, cu o victorie de 3-0. Sigur că m-ar face fericit un scor asemănător. 

Am început într-un mod foarte promițător cu Jorge Jesus (Directorul tehnic al echipei). Văd cum a reușit să răspândească spiritul echipei în întreaga comunitate. Cu această speranță și cu punctele obținute odată cu acest derby, gândesc că vom păși cu pași siguri spre titlul de campioană.

Existența lui Jesus este pe placul meu, dar și al tuturor suporterilor, deoarece schimbă, împrospătează mereu echipa de joc și, indiferent cu ce echipă iese în teren, obține mereu jocul dorit, dăruire și presiunea necesară din partea acelui „11„, iar noi, suporterii, nu simțim nevoia de a contesta ceva anume. Este de fapt ceea ce își doresc suporterii, fiind valabil pentru toate cluburile, ca echipa să joace cu această dăruire, determinare. Tocmai de aceea cred că se poate evidenția orice fotbalist în primul „11„, noi fiind obișnuiți cu surprizele lui Jorge Jesus. Am văzut și în alte meciuri. Știți cum se întâmplă, fotbaliștii se simt motivați să prindă tricoul primului 11. Este posibil (zâmbind) să deranjeze suporterii celor de la Beșiktaș. Se vorbește, din ce în ce mai mult și nu doar în comunitatea de susținători, că Fenerbahçe joacă foarte bine. Știm cu toții importanța derby-urilor. Derby-ul e derby întotdeauna și nu contează deloc cât de pregătită e echipa ca performanță. Ambele echipe reprezintă comunități foarte mari. Derby-urile nu au niciodată o favorită clară. Bănuiesc că se pregătesc foarte bine și cred că vom urmări un meci foarte frumos. Așa cum am spus, pentru că sufletul meu e alături de Fenerbahçe, sper ca victoria să fie de partea noastră.„ a declarat actorul pentru TRT SPOR.

 

Stadionul Vodafone Park din Istanbul este al clubului Beșiktaș și are o capacitate de 42.000 de locuri.

Printr-o decizie a cluburilor și a Federației de Fotbal din Turcia, echipa oaspete nu va avea suporteri în tribună. Până la o decizie contrarie, tribuna rezervată pentru oaspeți va fi ocupată tot de gazde. Este o regulă generală, nu doar pentru meciul din această seară. Un comentator sportiv, fost manager de club, spunea că e o decizie bună pentru a preveni evenimentele neplăcute pricinuite de huligani.

Nedrept pentru suporterii echipei oaspete!

Unde va vedea Barış Arduç meciul? Probabil că din tribuna oficială. Vorba aceea, este și protagonistul clipului de campanie a clubului!

Spune că „este un privilegiu să fii susținător Fenerbahçe.”
PS. Profesia mi-a înlesnit oportunitatea de a ajunge la un meci al echipei Fenerbahçe. Atmosferă incredibilă la Istanbul, la mediul cu Steaua!

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate