Reputata actriță Vahide Perçin, cunoscută pentru rolurile din serialele „Adını Feriha Koydum/Feriha„, „Muhteşem Yüzyıl/Secolul Magnific„, „Anne/Mama„ și „Bir Zamanlar/Cândva Çukurova„,, preşedinta Sindicatului actorilor turci, a anunțat că își retrage nominalizarea de la categoria „Cea mai bună actriță„ la Premiile ALTIN KELEBEK, competiție care a ajuns la ediția cu numărul 48.

„Îmi retrag nominalizarea deoarece sunt de părere că, de mult timp, alegerea nominalizărilor Altın Kelebek nu se face într-un mod just. Vahide Perçin, cu respect.„ este mesajul actriței care poate fi urmărită în acest sezon în rolul principal, judecătoarea Güzide Yenersoy, din serialul ALDATMAK/ de la ATV.

În urmă cu doi ani, Vahide Perçin primea trofeul PRODU la categoria „Cea mai bună actriță de telenovelă într-o limbă străină„ pentru rolul din „Bir Zamanlar/Cândva Çukurova„,,. Premiile PRODU sunt unele dintre cele mai prestigioase din domeniul conținutului de televiziune, organizate în parteneriat cu MIPCancun.(Trofeul pentru Cel mai bun actor era obținut de Taner Ölmez pentru rolul din „Mucize Doktor/Doctorul Minune„.

Gestul actriței de a-și retrage nominalizarea de la premiile ALTIN KELEBEK a fost urmat de încă trei nume importante: actrițele Nazan Kesal și Işıl Yücesoy, regizorul Çağan Irmak.

*****

Anul trecut, câștigătorii trofeului ALTIN KELEBEK la categoriile „Cea mai bună actriță„ și „Cel mai bun regizor„ au fost:

Ezgi Mola (Masumlar Apartmanı) (TRT 1)
Merve Dizdar (Masumlar Apartmanı) (TRT 1)

Çağrı Vila LostuvalıÇiğdem Bozali (Masumlar Apartmanı) (TRT 1)

Premiile ALTIN KELEBEK au o tradiție de aproape jumătate de veac, tocmai de aceea sunt dintre cele mai râvnite!

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate