Can Yaman are motive de mândrie. Primul său serial producție italiană, filmat integral în limba italiană, a cucerit publicul telespectator.

Debut excelent pentru Francesca Chillemi și Can Yaman, protagoniștii serialului „Viola come il mare”, difuzat pe Canale 5.

Coproducția RTI și Lux Vide, bazată pe romanul Știi vara? de Simona Tanzini, a fost liderul absolut al serii de ieri cu 3.403.000 de telespectatori în total și o cotă de 22,7% din publicul activ, cu vârfuri de audiență care au ajuns la 4.216.000 de telespectatori.

Povestea Violei și a lui Francesco – personaje interpretate de Francesca Chillemi și Can Yaman -a catalizat, pe lângă rețelele de socializare, publicul mai tânăr, unde a înregistrat o cotă medie de 28,3% la tinerii de 25-34 de ani.

Giancarlo Scheri, director de rețea, a declarat:

„Doi tineri, frumoși și talentați, în peisajul uluitor al unei Sicilii moderne și captivante, sunt ingredientele serialului ambalat cu priceperea obișnuită de Lux Vide și regia genială a lui Francesco Vicario. Un amestec de romantism, crime și dramă, care a cucerit publicul Canale 5, datorită și protagoniștilor Francesca Chillemi și Can Yaman.

Un produs excelent, perfect pentru prime time-ul flagship-ului Mediaset, pentru care le mulțumesc călduros Matildei și Luca Bernabei, și distribuției auctoriale, productive și artistice a serialului. Bravo!”.

Luca Bernabei, CEO Lux Vide:

„Suntem mândri de acest succes incredibil, rod al muncii asidue a unei echipe de vis căreia îi mulțumesc, începând de la talentații Chillemi și Yaman până la scenariștii noștri Elena Bucaccio și Silvia Leuzzi și regizorul Francesco Vicario. Am realizat un serial foarte colorat. în care spunem o poveste .Sicilia inedită: un Palermo care nu mai reprezintă mafia, ci un oraș frumos și plin de nuanțe pe care le vom descoperi în continuare prin ochii Violei Vitale. Mulțumiri lui Giancarlo Scheri, Daniele Cesarano și întregului Mediasetul pentru că au crezut încă de la început în acest proiect ambițios”.

Serialul a fost filmat în totalitate, așa că vor urma celelalte episoade.

Can Yaman se pregătește intens pentru producția AY YAPIM pentru Disney Plus.

Va filma în limba engleză.

Presa turcă și-a reluat obiceiul de a scrie despre Can Yaman. Astăzi a scris despre recordul lui din Italia.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate