Faptul că Murat Yıldırım a acceptat rolul principal în Teșkilat a provocat, conform jurnalistei Birsen Altuntaș, uimirea celor din breaslă. Cel mai mare șoc l-au trăit, conform aceleiași jurnaliste, actorii din distribuția Aziz, care au aflat la început de nou sezon că au rămas fără proiect, de asemenea, producătorul care  a cheltuit milioane de lire în van pentru un nou decor și săptămâni de muncă pentru un nou casting.

Murat Yıldırım ar fi spus că soția este însărcinată și ar dori ca la finalul lui iulie să înceapă filmările, să filmeze câteva episoade și în septembrie să plece iar în SUA. Totul s-ar fi planificat conform dorinței actorului și totți actorii au fost chemați pentru filmări din 25 iulie. Dar filmările nu au început pentru că Murat Yıldırım ar fi spus că nu-i este pe plac scenariul și nu s-a întors din America, cerând să dezvolte el însuși o poveste. S-a scris apoi un scenariu conform cerințelor actorului, dar nici acesta nu i-a plăcut. Iar scenariul a fost rescris.

Noua cooptată în distribuția serialului, Melisa Aslı Pamuk, era într-un scenariu avocat, iar în alt scenariu medic.

Actorului Yurdaer Okur i-ar fi plăcut mult un draft și a decis să joace în serial.

Dar nu i-a plăcut lui Murat Yıldırım care a cerut rescrierea. Spre disperarea postului de televiziune și companiei de producție. Și s-a decis scoaterea din grilă.

În urmă cu câteva săptămâni, când s-a zvonit că există o criză cu privire la scenariu, actorul spunea că va fi din 22 august la filmări și Aziz va reveni cu o poveste nouă și puternică.

Când s-a decis încheierea serialului, Murat Yıldırım scria că scenariul nu a fost pe placul nimănui, inclusiv a postului tv și nu conform susținerii calomnioase că nu s-ar întoarce din America. Și mai scria că uneori e bine să nu faci rău unui serial prin prelungirea acestuia.

Mai scrie Birsen Altuntaș că la doar o săptămână de la scoaterea din grilă a serialului Aziz, Murat Yıldırım a ajuns la un acord pentru serialul Teșkilat și, după săptămâni de zile în America, s-a întors la Istanbul și a participat la ședința foto cu Deniz Baysal.

Jurnalista Birsen Altuntaș se întreabă dacă Murat Yıldırım a vrut să joace în Teşkilat și de aceea a invocat criza scenariului, dacă a fost mereu nemulțumit de scenariu tocmai pentru că voia ca serialul Aziz să se termine și dacă nu a fost deranjat de faptul că atâția oameni care lucrau la serial au rămas fără loc de muncă la începutul verii?

Murat Yıldırım nu a reacționat față de cele scrise de Birsen Altuntaș. Nu cred că va reacționa.

Lupta pentru audiență este nemiloasă. Din păcate!

Aici cred că se aplică citatul „În dragoste şi război totul e permis.„ (F.E. Smedley).

Nu este de condamnat Murat Yıldırım dacă noul scenariu nu îi arăta o perspectivă.

Cine știe câte oferte avea actorul pe lista de așteptare?!

Și a optat poate pentru oferta pe care niciun actor nu ar fi putut să o refuze.

Casa de producție are mereu de lucru, așa că nu-și va lăsa echipa la greu.

Să fie tot răul spre bine și fiecare să-și găsească un proiect potrivit în cel mai scurt timp.

Reclame
Reclame
Reclame