Can Yaman este invitatul Filming Italy Best Movie Award unde va fi premiat pentru al doilea an consecutiv. Can Yaman a primit anul trecut premiul personalitatea TV a anului pentru revoluționarea conceptului de vedetă contemporană, cu o imagine seducătoare, dar sofisticată…

Vom vedea ce premiu va primi anul acesta.

Francesca Chillemi va fi premiată pentru rolul din serialul Che Dio ci aiuti.

Francesca Chillemi și Can Yaman sunt invitați speciali la Veneția. De altfel, aceștia vor fi prezenți pe 6 septembrie la evenimentul teaser al noului serial al #Lux Vide și RTI Mediaset. Viola Come Il Mare va fi difuzat în curând pe # Canale5.

Viola Vitale (Francesca Chillemi), o jurnalistă care decide să părăsească Parisul pentru a se întoarce la Palermo, orașul ei natal.
Aici îl întâlnește pe Francesco Demir (Can Yaman), un inspector de poliție cu un talent de investigație excepțional cu care va începe să colaboreze.

Evenimentul în cadrul căruia va fi premiat are loc într-o perioadă în care Can Yaman se pregătește intens pentru El Turco, producție AY YAPIM pentru Disney Plus. Scenariul este scris de Çisil Hazal Tenim și Kerem Deren, iar pe fotoliul de regizor este Uluç Bayraktar. S-a aflat că designul de producție al proiectului #ElTurco, în care Can Yaman ocupă și rolul principal, va fi realizat de Domenico Sica, câștigător al premiului Emmy.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate