Can Yaman este fericit și mândru pentru că se apropie difuzarea primului său serial filmat integral în limba italiană.

Francesca Chillemi și Can Yaman sunt protagoniștii producției „Viola come il mare”, semnată de LuxVide, în regia lui Francesco Vicario, serial care va fi difuzat din septembrie pe Canale 5.

Este vorba despre o ficțiune pornită de la romanul „Conosci l’estate?Știi vara?„ de Simona Tanzini.

Serialul are douăsprezece episoade.

Viola Vitale (Francesca Chillemi), fostă Miss Italia, este o femeie frumoasă si optimistă, dar suferă de sinestezie, sindrom care o face să asocieze culorile cu emoțiile. Când vede o persoană, acea persoană îi transmite percepția unei culori care îi permite să descopere cea mai profundă emoție.

Viola va învăța să folosească sinestezia ca instrument util pentru investigații. Nu este superfemeie cu super puteri, dar are ceva magic, nu îi judecă niciodată pe alții, vrea doar să vadă frumusețea vieții.

Viola a studiat și a lucrat în străinătate, dar trebuie să se întoarcă la Palermo, orașul ei, pentru a-l căuta pe tatăl pe care nu l-a întâlnit niciodată și pentru a descoperi ceva despre trecutul ei: un secret care are legătură cu adevăratul motiv al întoarcerii ei la origini. Ca reporter care investighează crime, aceasta colaborează cu inspectorul Francesco Demir (Can Yaman), un tip fermecător, cu talent de investigație, dar fără încredere în oameni: opusul Violei.

Următorul proiect al lui Can Yaman va fi EL TURCO,

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate