Conform jurnalistei Birsen Altuntaș, STAR TV a încheiat contract de exclusivitate cu OGM Pictures, casă de producție patronată de Onur Güvenatam.

Astfel, de acum încolo, serialele de televiziune care vor fi produse de OGM Pictures vor fi difuzate la STAR.

OGM Pictures are în pregătire patru seriale pentru STAR!

Au început deja filmările serialului “Yalı Çapkını/Craiul de la conac”, cu Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, cu Burcu Alptekin în regie și pe un scenariu semnat de Nuran Evret Şit.

Al doilea serial are denumirea de proiect “Çöp Adam” care îl va avea în rolul principal pe Uraz Kaygılaroğlu. Scenariul este scris de Melek Gençoğlu și Su Ersöz, iar fotoliul de regizor este încă liber.

Un alt serial în pregătire este “Lavanta Konağı/Conacul de Lavandă„, o impresionantă dramă de femeie care va avea în regie pe Hilal Saral, regizoarea serialelor de mare succes:  “Aşk-ı Memnu”, “Fatmagül’ün Suçu Ne?” și “Kara Sevda”. Birkan Sokullu ar putea face parte din distribuția principală a serialului.

 

Al patrulea serial pregătit de OGM este  “Kral Kaybederse/Când Regele pierde”, adaptare după romanul semnat de  Gülseren Budayıcıoğlu, unde rolul principal va fi jucat de Kıvanç Tatlıtuğ. Rolul partenerei i s-a propus actriței Beren Saat, dar cei doi filmează deja pentru filmul de dragoste ce va fi pe Netflix. Pregătirile pentru serial vor fi accelerate după încheierea filmărilor acestui film. Pe fotoliul de regizor va fi Çağrı Vila Lostuvalı care a regizat și “Masumlar Apartmanı”. I se alătură și echipa de scenariști de acolo.

OGM Pictures este casa de producție care a realizat producțiile de succes:

Kırmızı Oda (The Red Room), Masumlar Apartmanı (The Innocents), Kağıttan Hayatlar (Paper Lives), Camdaki Kız (Chrysalis), Atiye (The Gift), Doğduğun Ev Kaderindir (My Home My Destiny), și Yarına Tek Bilet (One Way for Tomorrow). YAKAMOZ S-245, Last Summer (Son Yaz),  Another Self (Zeytin Ağacı/Un alt Sine).

 

Publicitate