Actorul turc a urmărit prezentarea din primul rând, alături de vedete NBA și Michele Morrone. 

Ziarul de prestigiu Corriere della Sera titrează: „

Dolce & Gabbana pe podiumul „Re-Edition”.În primul rând  starurile NBA și Can Yaman.„

https://www.corriere.it/foto-gallery/moda/22_giugno_18/dolce-gabbana-passerella-re-edition-prima-fila-star-nba-can-yaman-3ec0660c-ef06-11ec-a857-1c72e4e6aad3.shtml?refresh_ce

Vanity Fair Italia surprinde momente în care Can Yaman și Michele Morrone stau de vorbă.

La paradă a asistat și Lucas Jagger, fiul în vârstă de 22 de ani al legendei rockului și liderul Rolling Stones, Mick Jagger.

MILAN, ITALY – JUNE 18: Can Yaman, Lucas Jagger and Michele Morrone are seen on the front row at the Dolce & Gabbana fashion show during the Milan Fashion Week S/S 2023 on June 18, 2022 in Milan, Italy. (Photo by Daniele Venturelli/Daniele Venturelli / WireImage )

Și presa turcă este cu ochii pe evenimentul important de la Milano.

HELLO Turcia scrie că actorul Can Yaman, care de doi ani trăiește la Roma, a fost unul dintre invitații de onoare la Milano ai prezentării colecției pentru bărbați Dolce & Gabbana „Re-Edition”SS23. Și mai scrie că, de mult timp încoace, Can Yaman poartă la evenimente ținutele brandului Dolce & Gabbana fiind sponsorizat de acesta.

În paranteză fie spus, tot acest brand i-a pus la dispoziție și elicopterul pentru deplasarea la Festivalul de Film de la Monte Carlo.

Acest brand renumit îi asigură lui Can Yaman ținutele tuturor evenimentelor la care participă actorul.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate