Can Yaman a participat la evenimentul de lansare Disney Plus în Turcia.

A fost în calitate de ambasador al brandului și protagonist al unei producții AY YAPIM.

Reporterii oficiali ai evenimentului au fost doi. Cu aceștia a stat de vorbă fiecare ambasador al brandului sau protagonist al unui viitor proiect și cu invitați ai evenimentului.

La intrarea pe covorul albastru se afla echipa de reporteri mondeni. În general, o singură voce se auzea adresând întrebări mai mult sau mai puțin inspirate, ceilalți fotografiau sau filmau.

Când Can Yaman a ajuns în dreptul lor, a salutat și l-a atins pe braț pe unul care i-a întors spatele. Actorul nu s-a oprit pentru declarație sau să răspundă întrebărilor și s-a îndreptat spre reporterii gazdelor. Mondenul revoltat, a strigat după actor: „Păi e vedetă în Italia. Ce nevoie are de presa turcă?!„ dând de înțeles că Can Yaman a fost cel care i-a ignorat. Și le-a mai strigat celorlalți reporteri: „Coborâți camerele, fraților.„ Dar Can Yaman oricum nu mai era lângă ei.

Un alt monden s-a revoltat pe Instagram că Can Yaman acordă interviuri jurnaliștilor italieni chiar și pe trotuar, iar în țara lui îi ignoră și se limitează la a apuca de braț.

Mondenul care i-a întors spatele lui Can Yaman i-a răspuns că n-a fost așa, ci Can Yaman l-a salutat însă el i-a nu i-a primit salutul (:) și presa turcă (adică reporterii mondeni de acolo) nu a vrut să vorbească cu el. Astfel, a fost nevoit să plece.

Pe Youtube, alt monden transmitea direct de acolo și i-a rostit de nu știu câte ori numele lui Can Yaman în sensul că a ajuns la eveniment, se îndreaptă spre covorul albastru etc. Chiar au evitat să ia declarație actriței Hatice Șendil pentru că se apropia Can Yaman.

De aseară încoace au fost reacții pro și contra ambelor părți.

Multe reacții în sensul că a fost lipsă de respect față de Can Yaman.

Aș adăuga că a fost lipsă de respect și față de brandul pentru care este ambasador!

Farah Zeynep Abdullah scria azi pe Twitter:

„Ce s-a întâmplat? Ne supărăm de parcă nu a salutat vecinul care a venit la cafenea? E o seară organizată. Mai și strigau ca nesimțiții după el că protestează. Împotriva a ce protestează? Dacă e protesct, să protesteze în tăcete. Asta e mai mult un fel de a-l pune la punct pe un angajat din cartier.„

Un jurnalist a scris: „Actorul a salutat, dar cel din presă nu i-a primit salutul așa cum el însuși a declarat.„

Actrița Gonca Vuslateri a scris: „Ceea ce i s-a făcut lui Can, nu se poate numi libertatea presei, a fost o mișcare un pic stupidă. Oricum, Can nu a luat în seamă. Profesia asta nu se face cu ridicați, coborâți (camerele).„

La întâlnirea cu reporterii gazdelor, Can Yaman a spus că ar fi vrut foarte mult să vorbească despre proiect, dar regula este să vorbească întâi Disney, apoi actorii.

Când reporterul i-a spus: „Te așteptăm în rolul unui supererou.„, Can Yaman a răspuns: „Vom vedea. Se pare că nu te voi dezamăgi.„ dându-i de înțeles că s-ar putea să aibă dreptate cu privire la supererou.

Dizi Doktoru scria că filmările serialului, în care Can Yaman va avea rolul principal, vor avea loc în Italia și Croația, nicidecum în Turcia. Ulterior a revenit și a anunțat că toate filmările vor avea loc în Ungaria!

*****

Între timp, iată că a apărut și spotul publicitar al brandului pentru care Can Yaman a devenit imagine în Italia. Mercedes.

Că bine zicea doamna de la Hello Turcia și ELLE!

„Can în oraș. Câte și mai câte a făcut în Italia: Să aibă un drum deschis.„

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate