Încă un premiu pentru Can Yaman


S-a născut și a crescut în Istanbul, orașul magnific care unește Asia și Europa, unde a visat să devină cetățean internațional.

Mama sa l-a sprijinit ghidându-l spre învățarea limbilor și culturilor străine. În gimnaziu vorbea deja engleza, apoi a urmat liceul italian care, datorită faptului că era șef de promoție, l-a recomandat pentru bursa în SUA. Copilăria și adolescența lui au fost o luptă continuă pentru a fi cel mai bun pentru a-și putea împlini visurile beneficiind de burse. Era singura modalitate pentru a deveni ce-și dorește. Tot cu bursă a urmat și facultatea de drept spre care l-a îndrumat tatăl său care i-a spus: „Ia diploma și apoi faci ceea ce vrei.„

Din bursă în bursă a devenit omul de azi, cetățeanul internațional Can Yaman.

După cincisprezece ani, Italia îl îmbrățișează. Coincidență sau destin? Spune să-l întrebăm pe Dumnezeu.

Can Yaman spune că munca unui actor este de a împărtăși, de a transmite permanent emoție.

Binele de care a avut parte în viață, îl întoarce celor care au nevoie de bine, de oportunități prin asociația Can Yaman for Children.

„Dumnezeu mi-a dat totul, dacă nu împărtășesc cine sunt, aș fi egoist. În cartea mea mi-am împărtășit primii 24 de ani din viață pentru că vreau să explic că îmi pasă de copilărie, această perioadă a copilăriei în care suferim, în care avem dificultăți, în care ne luptăm. Cred că fiecare copil. trebuie să aibă oportunitati. Cu acest gând am fondat această asociație. Vreau sa împărtășesc lucrurile pe care le-am primit, am primit o iubire nebună si nu vreau să o păstrez doar pentru mine. Vreau să împărtășesc și să răspund, vreau să fac ceva.„ a spus actorul care a anunțat că acesta e doar in început și are planuri frumoase  în vederea sprijinirii copiilor.

După o lună și ceva de la premiul din Monte Carlo, Can Yaman a fost premiat în cadrul Filming Italy Sardegna Festival cu Premiul pentru Creativitate. Cel care i-a înmânat premiul a fost Daniel Frigo ( Country Manager al The Walt Disney Company Italia ) care a avut doar cuvinte de laudă pentru actor.

Următorul rol al lui Can Yaman va fi “El Turco” în producția Ay Yapım pentru Disney Plus.

Va fi o ecranizare după romanul “El Turco” al lui Orhan Yeniaras, care este pe jumătate ficțiune și îl aduce pe achingiul El Turco (ofițerul de informații otoman) Balaban Ağa, care, după al doilea asediu al Vienei, a fost găsit rănit și apoi s-a stabilit în satul italian Moena și a eliberat satul de feudali.

Kerem Deren semnează scenariul serialului, iar pe fotoliul de regizor este Uluç Bayraktar.

Din toamnă, Canale 5 va difuza serialul „Viola come il mare”, o producție LuxVide, în regia lui Francesco Vicario, în care Can Yaman are rolul principal, inspectorul de poliție Francesco Demir, alături de Francesca Chillemi.

Reclame
Reclame
Reclame

3 gânduri despre “Încă un premiu pentru Can Yaman

  1. Doina

    Felicitari pentru Can Yaman, merita aceste premii, un om și un actor exceptional, star internațional, e născut pentru a fi actor, iar pentru faptele bune care le face e un model demn de urmat de colegii lui! Mult succes în noul serial! 🤗🥰

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.