Engin Akyürek revine în atenția publicului în rolul unui corespondent de război într-o poveste scrisă chiar de actor.

A avut loc deja proiecția primului episod pentru reprezentanții presei și actori.

Cu acest prilej, îndrăgitul actor a mărturisit că este foarte emoționat pentru că, după un an de când Kaçış/Evadarea este în viața lui, a venit momentul săse întâlnească cu publicul. Pentru el, acest proiect are o semnificație în plus deoarece este martorul din interior al călătoriei unei povești pe care și-a imaginat-o.

A scris povestea în 2017. Povestea a început cu confruntarea dintre un bărbat și conștiința lui. După aceea, povestea s-a dezvoltat, a fost scris scenariul și Disney Plus  a ales să fie proiectul de lansare în Turcia, ceea ce a constituit o mare responsabilitate pentru întreaga echipă.

Actorul a mai mărturisit că de mic era atras de munca reporterilor de război. I se părea foarte interesant să alergi după știri, să simți mirosul știrilor și a spus că-i înțelege și pe reporterii prezenți la avanpremieră.

Serialul are o distribuție formată din: Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen.

Producția este asigurată de O3 Medya și Same Film, scenariul poartă semnătura lui Ali Doğançay, iar la pupitrul de regizor a fost Yağız Alp Akaydı.

Regizorul Yağız Alp Akaydı a spus că au lucrat cu o echipă de profesioniști, a fost un standard impus de Disney Plus, fapt ce a necesitat platouri foarte mari și dotări tehnice pe măsură. A subliniat că, din punct de vedere tehnic, au atins standardele de la Hollywood.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate