Meryem Uzerli va reveni în atenția publicului iubitor de seriale cu un rol principal pentru Disney Plus.

Aceasta a declarat presei că va fi un proiect foarte frumos. Este foarte emoționată și fericită că va da viață unui altfel de personaj, Reyan, proprietara unui restaurant din Urla, un district al provinciei Izmir.

Filmările producției Medyapım vor începe în această vară și vor dura aproape patru luni.

Partenerul actriței va fi Mert Yazıcıoğlu, cel care va da viață personajului Uzer, un tânăr foarte inteligent, cu mama bolnavă de cancer, un bărbat care reușește să rezolve într-un timp foarte scurt probleme a căror rezolvare este foarte dificilă pentru alții și a cărui viață se schimbă radical după ce o întâlnește pe Reyan.

După ce a fost la Festivalul de Film de la Cannes, Meryem Uzerli a venit la Istanbul pentru a participa la un eveniment al brandului de bijuterii pentru care este imagine.

Actrița locuiește în Germania și are două fetițe: Lara și Lily.

Întrebată de reporteri care este punctul său de vedere în privința dragostei și a căsătoriei, actrița a răspuns: „Sigur că dragostea contează, așa cum contează și viața. Suntem în viață, suntem fericiți și vă iubesc foarte mult. Dacă, într-o bună zi voi simți, sigur mă voi căsători. Vă pup mult pe toți.„

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate