Comunicatul Karamel Yapım în legătură cu actrița Sıla Türkoğlu


Karamel Yapım a transmis un comunicat în atenția opiniei publice cu privire la știrile apărute în ultimele zile. Confirmă ceea ce presa a scris, dar nu spune nimic despre motivul deciziei actriței.

Mi-e greu să cred că un actor ajunge fără motiv la dorința de a rezilia contractul.

Vom vedea care va fi răspunsul actriței față de acest comunicat:

„În atenția opiniei publice,

Ca urmare a știrilor apărute în ultimele zile, în presă și social media, cu privire la serialul Emanet (al cărui producător suntem) și actrița Sıla Türkoğlu, interpreta unuia dintre rolurile principale, s-a născut obligația de a aduce explicații.

Interpreta rolului principal, actrița Sıla Türkoğlu, a transmis companiei noastre că nu vrea să facă parte din al treilea sezon al serialului. Deoarece contractul și povestea acesteia continuă, am considerat neoportună o astfel de solicitare.

În ultima săptămână a filmărilor, actrița ne-a transmis, prin intermediul avocatului său, să se rezilieze imediat contractul, altfel nu va participa la filmări.

Am respins această solicitare deoarece contractul este în vigoare.

Din păcate, actrița noastră nu a participat la filmările finalului de sezon, ceea ce a impus filmarea de final cu dublura. De asemenea, actrița nu a participat la filmările pentru teaser-ul noului sezon și a întrerupt relația cu compania noastră.

O astfel de atitudine, incompatibilă cu principiile profesionale și cu regulile etice universale, constituie pentru noi o mare povară morală și materială în fața interlocutorilor noștri.

Dorim să ne exprimăm tristețea profundă, cu privire la situația creată de comportamentul actriței noastre, în fața milioanelor de telespectatori din țară și din străinătate, postul de televiziune Kanal 7, compania de distribuție care ce însoțește pe acest drum și posturile de televiziune din străinătate care difuzează serialul nostru.

Cu acest prilej, împreună cu echipa noastră de juriști, analizăm comportamentul ilegal al actriței noastre. Anunțăm iubitul nostru public din țară și străinătate, canalul de difuzare și posturile corepondente din străinătate, că, în funcție de rezultatul la care vom ajunge, vom apela la toate căile legale.

În concluzie, dorim să precizăm cu toată sinceritatea că, indiferent de condiții, suntem deciși să facem tot binele care depinde de noi pentru a continua drumul EMANET căruia îi dă viață cu devotament o echipă mare de aproximativ 120 de persoane.

Transmitem opiniei publice cu respect, KARAMEL Yapım.„

Reclame
Reclame
Reclame

4 gânduri despre “Comunicatul Karamel Yapım în legătură cu actrița Sıla Türkoğlu

 1. Anonim

  In primul rând acest canal si producatorii ar trebui sa-si revizuiasca ei atitudinea si relatia producator – actor . Nu este primul lor serial in care este criticata production si scenariul . Chiar dacă acest canal este sustinut de stat nu cred ca le este permis sa abuzeze de acest lucru si sa faca ce vor .
  Asta se considera abuz si dacă in turcia este permis s-a trecut limita cu vinzarea in alte tari unde nu este admis abuzul si TOXIC ENVAIRMENT.
  Se vede clar cum productia acestui canal incearca sa se spele pe maini aruncand cu noroi si sarcasm la adresa actritei Sila Turkoglu.
  Este timpul sa va revizuiti puntele de venereal si atitudinile in collaborate cu partenerii

  Apreciază

 2. chintia

  Prea multe sezoane strica, nici povestea nu mai este ce-a fost, unele personaje devin plictisitoare pentru ca-n viata lor s-a spus totul. Putine seriale reusesc sa depaseasca cu succes zeci de sezoane, in fine sa nu pomenim de Tanar si nelinistit.

  Apreciază

 3. Cristiana

  Stimata gazda, prin materialul prezentat de Dvs.ati adus în discuție un fenomen care în ultimii 2 ani se manifesta la nivelul proiectelor turcești: actori ce părăsesc proiectele! Un actor atunci când semnează un contract se presupune că înțelege ce responsabilități are! In mod îngrijorător, fenomenul s-a extins și la nivelul platformelor digitale! Părăsirea unui proiect, trecerea dintr-un proiect in altul sau, mai rău, revenirea la proiectul inițial nu aduc beneficii de imagine! Dialogul este rezolvarea! Motivele ar trebui expuse public! Conflictele producătorii-actori sunt tot mai dese in ultimii 2 ani și nu fac bine nimănui!

  Apreciat de 1 persoană

 4. Michelle

  Casa de productie, dar in special producatoarea serialului ar trebui sa se fi gandit dinainte ca un actor, fie el la inceput de cariera, nu poate fi atat de umilit prin personajul pe care a trebuit sa-l interpreteze, in acest sezon 2, care a fost si inca este de toata jena. Si pentru ca intotdeauna e loc de mai mult, a fost introdus un alt personaj interpretat de Ipek Arkan, care a devenit personaj principal, prin timpul alocat/episod, timp ce il intrece pe al personajelor principale. Si probabil ca sunt si alte motive despre care nu se stie, care nu au fost mentionate in comunicat. Iar comunicatul este formulat in asa fel incat vina o poarta in totalitate actrita Sila T. atunci cand cere rezilierea contractului.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.