Karamel Yapım a transmis un comunicat în atenția opiniei publice cu privire la știrile apărute în ultimele zile. Confirmă ceea ce presa a scris, dar nu spune nimic despre motivul deciziei actriței.

Mi-e greu să cred că un actor ajunge fără motiv la dorința de a rezilia contractul.

Vom vedea care va fi răspunsul actriței față de acest comunicat:

„În atenția opiniei publice,

Ca urmare a știrilor apărute în ultimele zile, în presă și social media, cu privire la serialul Emanet (al cărui producător suntem) și actrița Sıla Türkoğlu, interpreta unuia dintre rolurile principale, s-a născut obligația de a aduce explicații.

Interpreta rolului principal, actrița Sıla Türkoğlu, a transmis companiei noastre că nu vrea să facă parte din al treilea sezon al serialului. Deoarece contractul și povestea acesteia continuă, am considerat neoportună o astfel de solicitare.

În ultima săptămână a filmărilor, actrița ne-a transmis, prin intermediul avocatului său, să se rezilieze imediat contractul, altfel nu va participa la filmări.

Am respins această solicitare deoarece contractul este în vigoare.

Din păcate, actrița noastră nu a participat la filmările finalului de sezon, ceea ce a impus filmarea de final cu dublura. De asemenea, actrița nu a participat la filmările pentru teaser-ul noului sezon și a întrerupt relația cu compania noastră.

O astfel de atitudine, incompatibilă cu principiile profesionale și cu regulile etice universale, constituie pentru noi o mare povară morală și materială în fața interlocutorilor noștri.

Dorim să ne exprimăm tristețea profundă, cu privire la situația creată de comportamentul actriței noastre, în fața milioanelor de telespectatori din țară și din străinătate, postul de televiziune Kanal 7, compania de distribuție care ce însoțește pe acest drum și posturile de televiziune din străinătate care difuzează serialul nostru.

Cu acest prilej, împreună cu echipa noastră de juriști, analizăm comportamentul ilegal al actriței noastre. Anunțăm iubitul nostru public din țară și străinătate, canalul de difuzare și posturile corepondente din străinătate, că, în funcție de rezultatul la care vom ajunge, vom apela la toate căile legale.

În concluzie, dorim să precizăm cu toată sinceritatea că, indiferent de condiții, suntem deciși să facem tot binele care depinde de noi pentru a continua drumul EMANET căruia îi dă viață cu devotament o echipă mare de aproximativ 120 de persoane.

Transmitem opiniei publice cu respect, KARAMEL Yapım.„

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate