Kadriye Deniz, mama lui Özcan Deniz, îi spunea cândva:

„Vreau să te însori. Ca tot omul! Să ai copil. Când vin la tine, să nu mă întâmpine pisica! Copilul tău să mă întâmpine. Nevasta ta să-mi facă o cafea!… Eu pe ei să-i îmbrățișez. Ce-mi pasă mie că ești tată în film?! Că nu-s ai tăi, nu-i pot îmbrățișa.„

După căsătoria eșuată cu Feyza Aktan, mama nu-și mai vrea fiul însurat.

Prezentă la deschiderea salonului de estetică și înfrumusețare patronat de fiica sa, Yurda Deniz, mama actorului a mărturisit că se împacă foarte bine cu toți ginerii ei, dar că cel mai mult îi iubește pe cei zece nepoți. A mai spus că pe Kuzey nu l-a văzut de ceva timp deoarece s-au întâmplat cele scrise în presă (mama lui s-a mutat în Antalya), dar că de Bayram a venit și a petrecut cu tatăl lui.

Întrebată dacă îi este dor a spus: „Cum să nu-mi fie dor? Dacă trece o săptămână fără să-mi văd copiii, nepoții, mă îngrijorez și îi sun. Cu mama lui Kuzey, … dar nu mai intru în subiectul ăsta…Cu ginerii mă împac foarte bine„

A mai spus că nu e ușor să ai o viață alături de Özcan Deniz.

„Nu mă amestec în ce aleg, ce fac, ce mănâncă, unde se plimbă, vreau să fie fericiți, să nu plângă nimeni din cauza mea. Dar am obosit și eu. Să suport absolut totul, să le port viețile tuturor, mai ales viața kui Özcan Deniz, nu e uşor. Şi pentru mine a fost obositor. De acum, vreau și eu să mă odihnesc, le urez fericire copiilor mei, fiecare să fie unde vrea, dar să nu se supere reciproc.

Deși a spus că își dorește ca fiul ei să fie fericit cu Samar Dadgar, întrebată dacă este de acord să se căsătorească, nu s-a putut abține:

„Dacă Özcan e fericit, sigur că vreau, fericirea lui contează foarte mult pentru mine. Vreau să fie fericit și să îmbătrânească pe aceeași pernă. Nu am un alt comentariu. Am cunoscut-o, sigur că am stat de vorbă…„

Întrebată din nou dacă este de acord cu căsătoria lor, mama actorului a spus:

„Aici există ceva în neregulă. Eu… să mă audă și Özcan, eu nu vreau ca Özcan să se însoare. Are și un copil, dar îi doresc fericire cu prietena lui. Trebuie să ajungă la cununie neapărat? Sufletele, inimile să fie la un loc. Asta îmi doresc de la Dumnezeu. Poate că ceea ce spun o va deranja pe prietena lui, dar eu nu vreau să se însoare, iar Özcan trebuie să se gândească la acest lucru.”

Samar Dadgar a vorbit, zilele trecute, pentru prima oară despre relația cu Özcan Deniz, aceasta participând la un târg cu scop caritabil.

A fost întrebată despre vacanța în Cappadocia și a spus că a fost o vacanță scurtă, de două zile, dar frumoasă. Au trecut și pe lângă locurile unde s-a filmat serialul de succes ASMALI KONAK, dar nu s-a urcat în balon deoarece îi este frică de înălțime.

Despre creațiile ei a spus că i le arată lui Özcan Deniz înainte de a le expune și, atâta timp cât ea nu poartă cele două modele (cele argintii pe care le-a arătat), totul este în regulă.

Întrebată despre cererea în căsătorie, aceasta a spus că s-a întâmplat după concertul de început de an al lui Özcan Deniz, când ea nici nu se aștepta. A spus că nu au stabilit o dată a căsătoriei și nu va fi în această vară. A mai spus că a fost fericită când a fost cerută în căsătorie.

Întrebată dacă Özcan Deniz a îngenuncheat când a cerut-o în căsătorie, a spus că nu și oricum nu l-ar fi lăsat să îngenuncheze.

Despre o nouă vacanță, aceasta a spus că nu va fi în această vară deoarece Özcan Deniz va avea multe concerte, iar ea va încerca să-l însoțească pe măsura timpului liber, aceasta începând să lucreze la noua colecție.

O colecție pentru bărbați va fi lansată anul viitor și va cuprinde costume și genți.

Rămâne de văzut cum va evolua relația celor doi după spusele doamnei Kadriye Deniz.

Özcan Deniz va fi astăzi în concert la Istanbul.

Reclame
Reclame
Reclame