Actorul turc Can Yaman a fost premiat la Grimaldi Forum ieri, 30 aprilie 2022, în cadrul celei de a 19-a ediții a Festivalului de Film de Comedie de la Monte-Carlo. Acesta a primit „Charity Award” pentru campaniile de ajutorare pe care le-a desfășurat prin intermediul asociației Can Yaman for Children.

Îndrăgitul actor a fost susținut în acest eveniment de renumitul brad Dolce&Gabbana, iar Daniele Venturelli l-a fotografiat pentru Getty Images.

Următorul rol al lui Can Yaman va fi “El Turco” în producția Ay Yapım pentru Disney Plus.

Va fi o ecranizare după romanul “El Turco” al lui Orhan Yeniaras, care este pe jumătate ficțiune și îl aduce pe achingiul El Turco (ofițerul de informații otoman) Balaban Ağa, care, după al doilea asediu al Vienei, a fost găsit rănit și apoi s-a stabilit în satul italian Moena și a eliberat satul de feudali.

Kerem Deren semnează scenariul serialului, iar pe fotoliul de regizor este Uluç Bayraktar.

*****

Din toamnă, Canale 5 va difuza serialul „Viola come il mare”, o producție LuxVide, în regia lui Francesco Vicario, în care Can Yaman are rolul principal, inspectorul de poliție Francesco Demir, alături de Francesca Chillemi.

*****

Va urma provocarea carierei lui de actor, SANDOKAN, un personaj pe care îl va readuce în centrul atenției după 25 de ani, un pirat ficțional de la sfârșitul secolului al XIX-lea, creat de scriitorul italian Emilio Salgari.

*****

Toate acestea reprezintă motive de mândrie pentru actor, dar și pentru mama lui a cărei zi de naștere este astăzi. La mulți ani!

Reclame
Reclame
Reclame