Elçin Sangu în filozofia Yin și Yang


Inspirată de Yin și Yang, două concepte care își au originea în filosofia si metafizica chineză, două forțe opuse ce coexistă în noi toți, expoziția House of Magnet „Diferitele fețe ale unei femei„ care are loc la Akaterler/ArtWeeks în perioada 30 martie- 9 aprilie, ne aduce femeia modernă și puternică, cu multitudinea fețelor pe care le poate avea: introvertită și extrovertită, masculină și feminină, emoțională și grijulie.

În această expoziție, toate acestea poartă un nume: Elçin Sangu.

Reclame
Reclame
Reclame

6 gânduri despre „Elçin Sangu în filozofia Yin și Yang”

  1. Eleganta ,rafinament,frumusete ,gratie toate in doua cuvinte Elcin Sangu.Fotografia cu palaria neagra cu boruri largi imi aduce aminte de o celebra actrita si fashion icon Audrey Hepburn in nu mai putin celebrul film Breakfast at Tiffany’s.Se spunea despre Audrey Hepburn muza lui Givenchy,ca purta cu aceeasi eleganta si simplitate si o tinuta de seara si una confortabila gen balerini si camasi largi barbatesti.Putem spune ca E.S. la randul ei reuseste sa arate foarte bine si in tinute elegante si in tinute sportive.Doresc sa o revad pe Elcin cat mai curand pe micul ecran, poate pe Disney Plus.
    Noapte Buna!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Elçin ne surprinde de fiecare dată! Întotdeauna altfel, întotdeauna cu un pas înainte. Este unul dintre motivele pentru care o iubesc.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.