Primul serial difuzat de Disney Plus


RTÜK/Consiliul Superior al Radio Televiziunii din Turcia și Autoritatea tehnologiilor informației și comunicațiilor au reglementat și activitatea platformelor digitale, astfel că acestea au obligația de a obține licență de emisie pentru a putea difuza în Turcia. Condiția este îndeplinită de platformele actuale, inclusiv Disney plus, platformă care va putea fi urmărită în curând și în Turcia. Disney a obținut o licență pentru o perioadă de zece ani și încheie contract după contract cu actori de renume ai Turciei. Dizi Doktoru (site patronat de jurnalista Oya Doğan) a aflat că serialul de debut al platformei Disney Plus în Turcia va fi „Kaçış/Evadarea” cu Engin Akyürek (care a scris şi povestea serialului) şi İrem Helvacıoğlu.

O coincidență frumoasă este aceea că filmările au avut loc la Gaziantep, loc care îi poartă noroc lui Engin Akyürek deoarece, între 2004-2007, actorul a avut primul rol într-un serial de televiziune, „Yabancı Damat / Ginere de import„, filmat tot la Gaziantep. De la personajul Kadir, din 2004-2007, până la personajul Mehmet, un corespondent de război căruia îi dă viață în producția pentru Disney, actorul a avut un parcurs de succes.

Despre actorie, acesta spunea:

„Actoria, în forma sa cea mai simplă, începe cu empatie. De asemenea, cred că actorul este cineva care simte curiozitate față de lucruri care nu sunt în responsabilitatea sa.

Actoria este profesia mea în primul rând. Fiecare profesie are propriile provocări și domenii de responsabilitate. Simți un sentiment de responsabilitate față de tine, față de personajul pe care îl interpretezi, dar trebuie să simți cea mai mare responsabilitate față de proiectul în sine și de puterea poveștii.„

Jurnalista Ayșe Arman îl întreba: „La ce ești atent când îți alegi proiectele ?


Engin Akyürek i-a răspuns:

„Cea mai mare boală a secolului este plictiseala. Toată lumea se satură de toată lumea și obosește. Înțeleg și asta. Eu nu vreau să mă plictisesc exercitându-mi profesia. Pentru a profesa cu pasiune, trebuie să pornesc într-o călătorie cu acea poveste, cu acel rol. La asta sunt atent. Uneori vreau să fiu „acel om„, alteori mă influențează povestea.„

Reclame
Reclame
Reclame

3 gânduri despre „Primul serial difuzat de Disney Plus”

  1. Unul din actor ii mei preferata, frumos,talent at, intra f bine in roll persona Juli pe care il interpretazione ,totul pere real nu fiction e, il astept cu sufletul la gura in Fica ambasadorului

    Apreciază

  2. Se pare ca la vara cand Disney Plus va fi si in Romania imi voi imbogati colectia de platforme digitale.Astept cu interes noile serii mai ales ca sunt destui actori care imi plac.Deci: sa vina vara!

    Apreciază

  3. ”Ginere de import” cred că este una din cele mai reușite comedii turcești și unul din cele mai relaxante seriale. Să sperăm că va fi un proiect de succes!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.