Kerem Bürsin s-a întâlnit cu Zorro (Antonio Banderas)


Performanța pe care a obținut-o dând viață personajului Serkan Bolat în serialul de succes „Sen çal kapımı/Bate la uşa mea”, unde a împărțit rolul principal cu Hande Erçel, i-a adus lui Kerem Bürsin posibilitatea unei noi deplasări în Spania, la Festivalul de Film Malaga, aflat la ediția a 25-a.

S-a dus să vadă și musicalul „Company„ unde îndrăgitul actor s-a întâlnit cu Antonio Banderas care a și postat pe Instagram fotografia întâlnirii.

Bürsin este fascinat de întâlnirea cu unul dintre idolii copilăriei sale.

A auzit și HELLO!

Reclame
Reclame
Reclame

3 gânduri despre „Kerem Bürsin s-a întâlnit cu Zorro (Antonio Banderas)

  1. Cat de mult l- a ajutat rolul din SC K si aerul lui hollywoodian! Povestea cu Hande , totusi incredibila de la inceput si rasuflata! Pacat!

    Apreciază

  2. Mă bucur mult pentru Kerem că a putut să-și întâlnească unul din idolii săi și să primească din partea acestuia aprecieri pentru rolul jucat. Îi doresc lui Kerem Bursin mult succes în continuare și toate proiectele care vor urma să fie pe măsura valorii lui. Să fim sănătoși și să auzim numai vești bune! 🙏🇹🇷

    Apreciază

  3. Va mulțumesc stimata gazdă pentru informație! Felicitari lui Kerem Bursin pentru întâlnirea cu idolul lui Antonio Banderas, e un actor exceptional cunoscut în toată lumea pentru interpretarea personajelor lui remarcabile, uneori visele devin realitate nimic nu este imposibil, totul e sa crezi și într-o zi șansa să îți vezi visul devenind realitate se va întâmpla! Sănătate va doresc tuturor și pace în lume!❤🥰

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.