Trei nuanțe de negru într-un serial Disney Plus


Disney Plus va difuza un serial Medyapım care a transmis oferte actrițelor Tuba Büyüküstün, Beren Saat și Cansu Dere.

Rămâne de văzut dacă acestea vor accepta.

Serialul va fi ecranizarea cărții  „Siyaha Bulaşan Kadınlar/Femei contaminate cu negru” scrisă de actrița și scriitoarea Büşra Cebe.

La pupitrul de regizor va fi Özer Feyzioğlu, iar distribuția se va clarifica în cursul săptămânilor următoare. (Sursa: Birsen Altuntaș)

Fiecare femeie este încercată de durere cel puțin o dată în viață… Negrul apare alături de durere. Fiecare negru lasă o urmă. Fiecare urmă spune o poveste, iar fiecare poveste are o eroină. Nicio eroină nu este obișnuită; Unele au super puteri, altele au super nebunii… Durerea incredibilă a unora, greșelile incontestabile ale unora, alegerile greșite, furia…

Canan, Süveyda, Derya, Seyhan, Nehir, Ayfer și Serpil… Büşra Cebe nu vorbește doar despre durerea lor; ea transmite într-un limbaj cutremurător ecourile problemelor pe care le-au experimentat în propria lor lume, ce alegeri au fost forțate să facă, cum le-au făcut să se simtă și cum contaminează alte femei cu culoarea lor în timp ce încearcă să facă față negrului lor.

Büşra Cebe ne aduce toate nuanțele de negru din viețile care se intersectează ale unui grup de femei din Istanbul!

Scriitoarea mărturisea:

„În timp ce scriam această carte, cea mai mare dorință a mea era să ajung la toate femeile care au fost copleșite de durerea pe care au trăit-o și se simt neajutorate și să le fac să realizeze că nu sunt singure, neajutorate, păcătoase și, cel mai important, că ele sunt cele mai puternice eroine de pe pământ”. (dr.com.tr)

Reclame
Reclame
Reclame

Un gând despre „Trei nuanțe de negru într-un serial Disney Plus”

  1. Ar fi un vis devenit realitate! Le ador aproape în egală măsură pe cele trei minunate actrițe:)) cu nuanțe evident! Este o provocare numai sa îți închipui că ar fi posibil! Sa speram!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.