Într-un interviu pe care l-a acordat jurnalistului Hakan Gence, alături de partenerul de serial Kaan Urgancıoğlu, întrebată dacă are vreun ritual pentru noaptea de an nou, Pınar Deniz a mărturisit că la trecerea dintre ani obișnuiește să scrie cuvântul sau expresia care-i trece prin gând în acea clipă.

A spus că ea crede în forța gândurilor, rostite sau scrise, trimise de noi în Univers.

A mărturisit că a găsit un caiet pe care își scria gândurile la începuturile actoriei și a constatat că, acolo unde a scris dorințele legate de un an nou, exceptând una, toate s-au împlinit.

Și a mai spus că era elevă de liceu când viziona primul episod din „Secolul Magnific„ l-a văzut pe Halit Ergenç şi a spus: „Dacă aș fi fost actriță, aș fi jucat cu Halit Ergenç, sigur aș fi jucat cu Halit Ergenç.

Peste ani, a avut șansa de a juca alături de magnificul actor în serialul „Vatanım sensin/Patria mea eşti tu”.

Gluma pe care a făcut-o partenerul ei din serialul de succes YARGI (care revine din această seară pe micul ecran), a fost că pe caiet ar fi scris „vreau să joc cu nenea ăla din serialul „Kampüsistan/Campusul”. Pe atunci, Pınar Deniz avea doar 10 ani!

Între noi fie vorba, o emisiune mondenă din Turcia nu a înțeles că actorul a glumit și Pınar Deniz a continuat gluma şi a difuzat un material prin care a susținut că, la vârsta de zece ani, Pınar Deniz şi-a pus dorința de a juca alături de Kaan Urgancıoğlu.

Așa cum am spus, YARGI revine și eticheta sub care fanii serialului pot comenta este: #Vazgeçme

(nu renunța).

Fotografii:

Reclame
Reclame
Reclame